busolee_web-2
Koko Jazz Club , Helsinki

Beaujolais Nouveau ilta

21.11. Klo 18:00

Liput 192 € / 4 hlö

Ranskalainen Gamay-rypäleen Beaujoulais Nouveau -viini on valmistettu kuluvan vuoden sadosta ja se päästetään markkinoille marraskuun kolmantena torstaina, joka on viinivuoden tärkeimpiä päiviä.

Tähän liittyvän perinteen mukaisesti Koko Jazz Clubilla järjestetään herkullisen ranskalaisen ruoan kyydittämä viini-ilta, jossa huippusomelieeri Ben Collardey kertoo viineistä ja Beaujolais Nouveau -traditiosta!

Kokon oma ravintolamestari Lloyd valmistaa vankalla ammattitaidolla niin liha -kuin kasvissyöjille herkullisen kolmen ruokalajin illallisen joka nautitaan Beaujoulais Nouveaun kera.

Illallisen nautiskelijoita viihdyttää sulostuttava viulu duo: Satu-Maija Aalto ja Aino Rautakorpi.

Menu on suunniteltu neljän hengen ryhmille ja se pitää sisällään kaksi pulloa Beaujoulais-viinä per seurue.

192 € / pöytä

Lammas Menu

1] Talon kananmaksapatee parmankinkku-höystöllä,

2] Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella
Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua,
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä.

3]  Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée ala Koko

Kasvis Menu

1]  Purjopatee merlileväkastikkeella

2] Paistettua tempehiä parsapedillä
Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

3]  Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée ala Koko