Lloydin Beaujolais Nouveau Menu
15.11. Klo 19:30
Koko Jazz Clubin syksyn tapaus on 15.11. Uusi ranskalainen viini tulee markkinoille, ja talon keittiömestari Lloyd Polack on laatinut ranskalaisen maalaisillallisen viinin ympärille.
Neljän ruokalajin illallinen rytmitetään svengaavasti, jazz clubilla kun ollaan. Huippusomeljeeri Andrej kertoo viineistä ja viinikulttuurista. Aina sanavalmis trumpetisti Mikko Karjalainen luo tunnelmaa, ja ilahduttaa illallisvieraita niin musiikilla kuin verbaalisestikin.
Beaujolais Nouveaun nauttiminen on rento ja mannermainen illanistujainen, jossa uuden sadon viiniä maistetaan ja kommentoidaan hyvässä seurassa. Koko Jazz Clubin illallisvieraat ovat mitä tervetulleimpia jäämään kuuntelemaan illan konserttia, joka alkaa klo 21, ei lisäveloitusta. Istutte jo valmiiksi parhailla paikoilla!!
Illan orkesteri on saksofonisti Pope Puolitaipaleen johtama tunnelmallinen Pope Puolitaival United.
Tilaisuuteen sopii 10 neljän hengen ryhmää, joten kilauta pikaiseen ystäväsi kasaan ja tule nauttimaan rennosta illasta hyvän viinin, ruuan ja musiikin parissa !!
Ovet aukeavat 19.00 ja ruokailu alkaa 19.30.
Beaujolais Nouveau Menu (4 hlö)
Kaksi pulloa Beaujolais Nouveau viiniä
Paahdetut kastanjapähkinät
Talon kananmaksapatee Parman kinkkuhöystöllä
Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeell
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
Kasvisvaihtoehto
Paahdetut kastanjapähkinät
Purjopatee merileväkastikkeella
Paistettua Tempehiä parsapedillä
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
Jälkiruoka
Päärynä marsalakastikkeessa
Creme Brule a`la Koko
150 e / 4 hlöä
Varaukset KokoTeatteri 050 321 9919