Koko Jazz Club , Helsinki

Lloydin Beaujolais Nouveau Menu

15.11. Klo 19:30

Koko Jazz Clubin syksyn tapaus on 15.11. Uusi ranskalainen viini tulee markkinoille, ja talon keittiömestari Lloyd Polack on laatinut ranskalaisen maalaisillallisen viinin ympärille. 

Neljän ruokalajin illallinen rytmitetään svengaavasti, jazz clubilla kun ollaan. Huippusomeljeeri Andrej kertoo viineistä ja viinikulttuurista. Aina sanavalmis trumpetisti Mikko Karjalainen luo tunnelmaa, ja ilahduttaa illallisvieraita niin musiikilla kuin verbaalisestikin.

Beaujolais Nouveaun nauttiminen on rento ja mannermainen illanistujainen, jossa uuden sadon viiniä maistetaan ja kommentoidaan hyvässä seurassa. Koko Jazz Clubin illallisvieraat ovat mitä tervetulleimpia jäämään kuuntelemaan illan konserttia, joka alkaa klo 21, ei lisäveloitusta. Istutte jo valmiiksi parhailla paikoilla!!

Illan orkesteri on saksofonisti Pope Puolitaipaleen johtama tunnelmallinen Pope Puolitaival United.

Tilaisuuteen sopii 10 neljän hengen ryhmää, joten kilauta pikaiseen ystäväsi kasaan ja tule nauttimaan rennosta illasta hyvän viinin, ruuan ja musiikin parissa !!

Ovet aukeavat 19.00 ja ruokailu alkaa 19.30.

Beaujolais Nouveau Menu (4 hlö)

Kaksi pulloa Beaujolais Nouveau viiniä

Paahdetut kastanjapähkinät
Talon kananmaksapatee Parman kinkkuhöystöllä
Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

Kasvisvaihtoehto

Paahdetut kastanjapähkinät
Purjopatee merileväkastikkeella
Paistettua Tempehiä parsapedillä
Palsternakkapyre
Herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

Jälkiruoka

Päärynä marsalakastikkeessa
Creme Brule a`la Koko

150 e / 4 hlöä

Varaukset KokoTeatteri 050 321 9919