Koko Jazz Club , Helsinki

ORCHESTRA NAZIONALE DELLA LUNA (Belgia/Suomi/Ranska)

22.10. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 22 / 18 e

Kari Ikonen jatkaa kansainvälistä läpimurtoaan monella rintamalla. Useasti palkittu pianisti ja säveltäjä on Euroopassa kysytty nimi, ja yhteistyö belgialaisen Manuel Hermian kanssa esittelee heidän tuoreimpia musiikillisia visioitaan. Kansainvälisen yhtyeen omaperäinen ohjelmisto, monipuolinen instrumentaatio ja luovaa energiaa säteilevä esitystapa valloittaa kuulijat. Orchestra Nazionale della Luna julkaisi ensilevynsä huhtikuussa 2016, ja jatkoa seuraa pian, kun yksi Eurooppalaisen jazzmusiikin arvostetuimmista levy-yhtiöistä, Unkarilainen BMC julkaisee yhtyeen toisen levyn ”There’s Still Life On Earth” alkukeväästä 2020.

Tuoretta musiikkinäytettä tulevalta levyltä tuolla: https://soundcloud.com/kari-ikonen/sets/orchestra-nazionale-della-luna-theres-still-life-on-earth-bmc-records-2020/s-IbHAO Tokassa kipaleessa ”Al Bahr” on käytössä Ikosen kehittämä uusi, vähintäänkin mullistava laite Maqiano, jonka avulla arabimusiikin maqam-asteikot ja muut mikrointervallit onnistuvat nyt pianolla!
 
 
Manuel Hermia – saksofonit, huilu ja bansuri
Kari Ikonen – piano ja moog
Sébastien Boisseau – kontrabasso
Teun Verbruggen – rummut

Otamme Koko Jazz Clubilla erityisesti huomioon hygieniaseikat, sekä huolehdimme katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit. 


Ovet klo 18:00

Liput Tiketistä