Joca Turunen kuva sopiva
Koko Jazz Club , Helsinki

PERPIGNAN / TURUNEN BRAZIL PROJECT

28.11. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 20 / 15 e

Perpignan / Turunen Brazil Project on jazzpianisti Tuomas J. Turusen masinoima uusi yhtye, joka soittaa nyt ensikonserttinsa Koko Jazz Clubilla. Turunen on kutsunut vieraakseen brasilialaissyntyisen, Israelissa asuvan lyömäsoittaja-laulajan Joca Perpignanin. Illan aikana kuullaan sekä Perpignanin että Turusen brasilalaisvaikutteisia sävellyksiä sekä tunnettuja bossanova- ja samba -klassikoita useilta säveltäjiltä Antonio Carlos Jobimista Milton Nascimentoon.

Joca Perpignan on Tel-Avivissa Israelissa asuva laulaja-lauluntekijä ja perkussionisti. Hän on virtuoottinen lyömäsoittaja ja brasilalaisvaikutteisten musiikkityylien taitaja. Perpignan vietti lapsuutensa Rio de Janeirossa, ja muutti perheensä kanssa Israelin pääkaupunkiin Tel-Aviviin 15-vuotiaana. Israelista käsin hän on luonut kansainvälisen uran, joka on vienyt hänet esiintymään ympäri maailman parhaimpien samba- ja jazz-artistien kanssa.

Perpignan on julkaissut omalla levyllään kolme albumia, Entreventos (2006), Manso Balanco (2013) ja Rio Alegre (2017). Hänen sävellyksissään voi kuulla vaikutteita jazzista, sambasta, bossanovasta sekä afro-brasilialaisesta musiikkiperinteestä.

Joca Perpignan – lyömäsoittimet, laulu
Tuomas J. Turunen – piano
Elena Mindru – laulu
Hector Lepe – kitara
TBA – basso 

Ovet auki klo 18.00
Liput Tiketistä