Koko Jazz Club , 00530 Helsinki

Saku Mantere & Jussi Lampela Nonet: First Impressions

17.12. Klo 19:00

Liput 25 / 20 e

First Impressions

Upon first impression, I knew you better

This is to say, the more I know you, the less I know

 

First impressions on kokoelma jazz-lauluja, jotka kertovat paikallaolemisen ja paikallaan pysymisen vaikeudesta, kaipuusta, rakastumisesta, yhdessäolosta, vieraantumisesta ja eroamisesta. Alkuperäissävellysten joukossa on myös uudelleensovitetut sävellykset John Coltranelta, Tom Waitsilta ja progeyhtye Rushilta. Kappaleet esittää Montrealissa asuva laulaja Saku Mantere ja Suomen eturivin jazz-muusikoista koostuva nonetti, johtajanaan Jussi Lampela.

 

Muusikot:

Saku Mantere: Laulu

Jussi Lampela: Orkesterinjohto

Jukka Eskola: Trumpetti

Mikko Karjalainen: Trumpetti

Heikki Tuhkanen: Pasuuna

Petri Puolitaival: Alttosaksofoni

Jussi Kannaste: Tenorisaksofoni

Markus Holkko: Baritonisaksofoni

Riitta Paakki: Piano

Ville Herrala: Basso

Teppo Mäkynen: Rummut

 

Saku Mantere  (s. 1974) on jazz-laulaja ja lauluntekijä, joka asuu tätä nykyä Kanadan Montréalissa. Hän sävelsi ja soitti progressiivista rockia ja kansanmusiikkia Lieka-nimisessä yhtyeessä, joka kiersi Suomen Jazz-liiton Vapaat Äänet -kiertueella. Mantere oli Taideyliopiston ensimmäinen hallituksen puheenjohtaja. Hän on päivätyönään johtamisen professori.

Jussi Lampela (s. 1972) on todellinen musiikin moniottelija: miehen päätyönä toimivat sovitus- ja sävellystyöt erilaisille kokoonpanoille konsertteihin, äänilevyille, elokuviin ja televisioon, mutta hän on myös lahjakas kitaristi ja suosittu opettaja.

Yhteistuotanto Mantere / KJC 

Otamme Koko Jazz Clubilla erityisesti huomioon hygieniaseikat, sekä huolehdimme katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.
Ovet klo 18:00
Liput Tiketistä