Koko kesä Kalliossa -kesäkonsertit 2014

12.5.2014

Koko Jazz Club esittää: Koko kesä Kalliossa  -kesäkonsertit 2014

Koko kesä Kalliossa on Koko Jazz Clubin kesäkonserttien sarja, joka järjestetään nyt kolmannen kerran. Koko kesä Kalliossa tuo yhteen koko kansan rakastamat artistit sekä talon oman orkesterin, Koko Jazz Orchestran, jonka ytimen muodostavat vibrafonisti Arttu Takalo, basisti Timo Hirvonen sekä rumpali Jussi Lehtonen. Ydinryhmän lisäksi eri artistien kanssa esiintyy joukko vierailevia muusikoita.

Koko Jazz Orchestra sovittaa jokaisen artistin tuotannon helmiä maustaen ne jazzilla ja luo näin sekä itse artistille tuoreen näkemyksen hänen tuotantoonsa sekä antaa yleisölle mahdollisuuden kuulla tutut kappaleet erilaisessa musiikillisessa valokeilassa.

Kesän 2014 artistivieraina ovat ansioituneet konkarit ja koko kansan valovoimaiset suosikkiartistit Pave Maijanen, Arja Saijonmaa, Tapani Kansa, Pepe Willberg ja Paula Koivuniemi sekä nuorempaa polvea edustavat Zarkus Poussa ja Tuure Kilpeläinen. Ja teatterissa kun ollaan, mukana ovat myös niin teatterin kuin musiikin parissa sujuvasti sukkuloivat artistit Olavi Uusivirta ja Laura Malmivaara. Oman mausteensa soppaan hämmentävät omalle tyylilleen uskolliset Kauko Röyhkä ja Severi Pyysalo.

 

Koko kesä Kalliossa artistit 2014

to 29.5. Zarkus Poussa

to 5.6. Tuure Kilpeläinen

to 26.6. Pave Maijanen

to 17.7. Olavi Uusivirta

to 24.7. Arja Saijonmaa

to 31.7. Kauko Röyhkä ja Severi Pyysalo

to 7.8. Tapani Kansa

to 14.8. Laura Malmivaara

to 21.8. Pepe Willberg

to 28.8. Paula Koivuniemi

Ovet auki aina klo 20. Soittoaika klo 21.

 

Koko Jazz Club on osa KokoTeatteria, joka on 1997 perustettu vapaa ammattiteatteri. Koko Jazz Club on perustettu 2010 sen taiteellisen johtajan Timo Hirvosen aloitteesta. Nykyisin klubilla on teatterin kanssa samoissa tiloissa oma näyttämönsä sekä yhteinen hallinto. Koko Jazz Club on voittoa tavoittelematon yhteisö. Klubilla on säännöllinen konserttitoiminta ja perusohjelmisto koostuu koti- ja ulkomaisten parhaiden jazzmuusikoiden konserteista.

 

Lipun hinnat vaihtelevat, tarkista konserttikohtainen hinta kotisivuiltamme.
Lippuvaraukset: bookings@kokojazz.fi ja 050 321 9919 sekä ennakkoon Tiketti

___________________________________

 

KokoTeatteri / Koko Jazz Club

Hämeentie 3, 00530 Helsinki

050-3219919

toimisto@kokoteatteri.fi

www.kokoteatteri.fi

www.kokojazz.fi

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Sandra Kimonen, toimisto

sandra@kokoteatteri.fi

050-321 9919

 

Timo Hirvonen, taiteellinen johtaja

timo.hirvonen@siba.fi

050-548 5823