Koko Jazz Club Iisalmi Grand Opening!

12.8.2015

Koko Jazz Club Iisalmi lähtee käyntiin torstaina 3.9. Musiikille täydellisesti sopiva miljöö löytyi Raatihuoneelta. Ravintola Raatihuoneen yrittäjä Olli Ylhäinen ja Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen ovat työstäneet reseptiä rennolle, elämykselliselle illalle. Siihen kuuluu tietenkin laadukasta musiikkia, hyvää tapasta ja parasta seuraa. Syksyllä konsertoimme joka kuukausi Suomen jazzparhaimmiston voimin, ja yksi Amerikanvierailijakin mahtuu tälle syksylle..

Avajaisissa konsertoi pianisti Iiro Rantala trioineen. Rantala on niittänyt mainetta kaikilla asutuilla mantereilla, ja avajaisissa hän soittaa savolaislähtöisen rytmisektion seurassa. Rumpuja soittaa Mika Kallio Kuopiosta ja basson varressa Timo Hirvonen Iisalmesta.

Erityiskiitokset Olvi-Säätiö ja Iisalmen Kaupunki.

 

Lipunmyynti ja paikkavaraukset alkaen 20.8.2015.