Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo

Kevään ja kesän striimit ovat nyt julkaistu

5.5.2021

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee koko kevään ja kesän laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja! 

Esiintyjinä suomalaisen jazzin parhaimmisto. Joka sunnuntai klo 12 julkaistavat konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. Katso alta konserttitarjonta:

KJC STREAM: MIKKO HASSINEN SIBIS ENSEMBLE

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streamkonserteissa koronakevään aikana. Katsottavissa 6.5. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi Stream: Mikko Hassinen Sibis Ensemble
KJC Iisalmi Stream: Mikko Hassinen Sibis Ensemble

KJC IISALMI STREAM: MIKAEL JAKOBSSON TRIO

Pianisti Mikael Jakobsson on erikoistunut 1950-1960 -luvun mainstreamiin. Hänen laaja-alainen pedagoginen työnsä on vaikuttanut merkittävästi perinnetietoisen pianoilmaisun yleistymiseen nuorten muusikoiden keskuudessa. Katsottavissa 9.5. klo 12 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MIKKO KARJALAINEN FELLOWSHIP QUINTET

Trumpetisti Mikko Karjalaisen uusi julkaisu on saanut mediassa ylistäviä arvioita, eikä suotta. Karjalaisen sävellyksissä on karaktääriä, ja melodiat kantavat. Kokonaisuuden kruunaa huikea muusikkojen line up. Katsottavissa 10.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: SEVERI PYYSALO SOLO PIANO

Vibrafonin vanhempi valtiomies kunnostautuu nyt myös toisen rakkautensa pianon ääressä. Pyysalon laaja harmoninen käsitys tuo esille soundeja, joita neljällä kapulalla olla voitu kuulla. Ohjelmistossa on sekä Pyysalon omia sävellyksiä, että jazzstandardeja. Katsottavissa 13.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: PETI GYARFAS TRIO

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streakmonserteissa koronakevään aikana. Pianisti Peti Gyarfasin Trio svengaa 1950-luvun tyyliin tarjoten standardeja ja Petin omia sävellyksiä. Kokoonpano on hioutunut ryhmä opiskelijatovereita, tulevaisuuden tähtiä! Katsottavissa 17.5. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi: Peti Gyarfas Trio
KJC Iisalmi: Peti Gyarfas Trio

KJC STREAM: MÄENSIVU-PAAKKI-PERI

New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu on palannut suomalaisten jazzfanien iloksi Suomeen korona-ajaksi. Hän, rumpali Joe Peri ja pianisti Riitta Paakki ovat pitäneet liekkiä yllä olohuonekonserttien muodossa, joista streamissa kuullaan parhaat palat! Katsottavissa 20.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: KARI IKONEN SOLO

Pianisti Kari Ikonen esittää sävellyksiään uudelta julkaisultaan ”Impressions, improvisations & compositions”.  Laajaa kansainvälistä huomiota saanut julkaisu oli mm. viikon uutuus Australian jazzradiossa sekä laajassa esittelyssä Ranskassa. Katsottavissa 24.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: MIKKO KARJALAINEN FELLOWSHIP QUINTET FEAT. PALEFACE

Trumpetisti Mikko Karjalaisen uusi julkaisu on saanut mediassa ylistäviä arvioita, eikä suotta. Karjalaisen sävellyksissä on karaktääriä, ja melodiat kantavat. Kokonaisuuden kruunaa huikea muusikkojen line up. Katsottavissa 27.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: JUSSI LEHTONEN SIBIS ENSEMBLE

Jussi Lehtonen haastoi opiskelijansa kontrafaktien maailmaan. Opiskelijat tekivät melodioita tunnettujen jazzsävelmien sointurakenteisiin. Tulokset ovat kuultavissa Jussin ja  opiskelijoiden streamkonsertissa, jota vahvistaa saksofonisti Jari Perkiömäki. Katsottavissa 31.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: PETI GYARFAS TRIO

Pianisti Peti Gyarfasin Trio svengaa 1950-luvun tyyliin tarjoten standardeja ja Petin omia sävellyksiä. Kokoonpano on hioutunut ryhmä opiskelijatovereita, tulevaisuuden tähtiä! Katsottavissa 3.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MÄENSIVU-PAAKKI-PERI

New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu on palannut suomalaisten jazzfanien iloksi Suomeen korona-ajaksi. Hän, rumpali Joe Peri ja pianisti Riitta Paakki ovat pitäneet liekkiä yllä olohuonekonserttien muodossa, joista streamissa kuullaan parhaat palat! Katsottavissa 7.6. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri
KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri

KJC STREAM: KARI IKONEN SOLO

Pianisti Kari Ikonen esittää sävellyksiään uudelta julkaisultaan ”Impressions, improvisations & compositions”.  Laajaa kansainvälistä huomiota saanut julkaisu oli mm. viikon uutuus Australian jazzradiossa sekä laajassa esittelyssä Ranskassa. Ikonen käyttää keksimäänsä magiano-laitetta, sekä preparoi taidokkaasti soundeja vapaaseen ulottuvuuteen. Katsottavissa 10.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: SEVERI PYYSALO SOLO PIANO

Vibrafonin vanhempi valtiomies kunnostautuu nyt myös toisen rakkautensa pianon ääressä. Pyysalon laaja harmoninen käsitys tuo esille soundeja, joita neljällä kapulalla olla voitu kuulla. Ohjelmistossa on sekä Pyysalon omia sävellyksiä, että jazzstandardeja. Katsottavissa 14.6. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: JUSSI LEHTONEN SIBIS ENSEMBLE

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streamkonserteissa koronakevään aikana. Jussi Lehtonen haastoi opiskelijansa kontrafaktien maailmaan. Katsottavissa 17.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MIKKO HASSINEN SIBIS ENSEMBLE

Rumpali, säveltäjä Mikko Hassisen ohjaama ryhmä koostuu vibrafonisti Mikko Antilasta, basisti Aleksi Ahoniemestä ja rummpali Teemu Mustosesta. Yhtyeen hioutunut yhteissointi ja nuoruuden raikkaus lyövät läpi ohjelmiston kaaren. Katsottavissa 21.6. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: MANUEL DUNKEL / MARKUS NIITTYNEN DUO

Saksofonisti Manuel Dunkel ja pianisti Markus Niittynen esiintyvät Koko Jazz Clubin stream-sarjassa. Miehet toivat sessioonomia sävellyksiään sekä hakivat yhteisen maaperän standardien maailmasta. Lämmin tuokio kuultavissa Tiketin alustalla. Katsottavissa 24.6. klo 19 alkaen.

Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo
Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo

KJC STREAM: JOONATAN RAUTIO PETI GYARFAS DUO

Saksofonisti Joonatan Rautio  ja pianisti Peti Gyarfas esiintyvät Koko Jazz Clubin stream-sarjassa. Miehet toivat sessiioon omia sävellyksiään sekä hakivat yhteisen maaperän standardien maailmasta. Lämmin tuokio kuultavissa Tiketin alustalla. Katsottavissa 1.7. klo 19 alkaen.

Lippu n. 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 4,90 e + toim.kulut ja sen toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Voit myös kannattaa toimintaamme kannatuslipulla 20 e + toim.kulut. 

Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista.

Kiitämme huomiostasi näinä haastavina aikoina!