KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri

Koko Jazz Club julkaisee uskomattoman yli 50 konsertin streamkonserttisarjan!

14.5.2021

Koko Jazz Club ja sisaryhdistys Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee koko kevään ja kesän laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja – yli 50 konsertin sarjaa on tituleerattu jo kotimaisen jazzin kulttuuriteoksi

Koko Jazz Clubin yhdestoista toimintavuosi toi tullessaan valtavan digiloikan. Suorien verkkolähetysten välityksellä jazzin ystävät pääsevät tutustumaan konserttitarjontaan, joka koostuu alan parhaiden artistien uusista ohjelmistoista. Upealla monikameratuotannolla laadukkaasti tallennetut yli 50 konserttia jäävät klubille upeaksi arkistoksi myös jälkipolville – kotimaisen jazzin kruununjalokiveksi. Konsertteja tuottanut ja kuratoinut Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen on kertonut, kuinka halusi pitää klubin pyörät pyörimässä ja tarjota muusikoille työtä rajoituksista huolimatta.  Ja näin todella on tapahtunut.

Kevät on käynnistynyt kotimaisin voimin. Esiintyjinä tietysti suomalaisen jazzin parhaimmisto. Mukana ovat muun muassa Timo LassyJoonatan RautioManuel DunkelJussi LehtonenRiitta PaakkiSeveri Pyysalo ja Teppo Mäkynen. Paljon on vielä luvassa aina heinäkuuhun saakka. Jopa neljä kertaa viikossa julkaistavat konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Yksittäinen konsertti maksaa 6,40€ (+ Tiketin toim. kulut). Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. 

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoaa myös ostettavaksi konserttien kausikorttia vuodelle 2021, jolla pääsee katsomaan kaikki streamkonsertit yhteishintaan 200€. Kausikortti on yhdistyskohtainen.

Tutustu tuleviin konsertteihin ja osta liput

Peti Gyarfas Trio