Tulossa: Arttu Takalo Record Release Party 26.8.

16.6.2021

Arttu Takalo: “Levoton klovni” levynjulkaisukeikka kuullaan Koko Jazz Clubilla torstaina 26.8. klo 19. Kokoonpanoon kuuluu Takalon lisäksi laulaja Kadi Vija sekä harpisti Katri Tikka. Levoton klovni on Takalon kymmenes albumi ja albumin ensimmäisenä singlelohkaisuna kuultiin kappale Levottomia unia.

Arttu Takalo -vibes
Kadi Vija -laulu
Katri Tikka -harppu

Arttu Takalo on yksi sukupolvensa arvostetuimpia muusikoita maassamme. Säveltäjä ja vibrafonisti tuli tunnetuksi Jarmo Saaren perustamassa XL-yhtyeessä. Nykyisin Takalo keskittyy säveltämiseen, omien levyprojektiensa lisäksi myös klassisen puolen teoksiin.

Laulaja Kadi Vijaan Takalo tutustui yhteisellä keikalla pari vuotta sitten. Laulajattaren vahva improvisointi ja puhdas, “absoluuttinen” ja moneen taipuva ääni, tekivät Takaloon suuren vaikutuksen. Harpisti Katri Tikka oli Takalolle tuttu orkesterimuusikko/freelancer-ympyröistä.

Ovet klo 18 / Liput tiketistä
Liput 18 / 15 €

Osta liput

Albumin kansi / Arttu Takalo
Kadi Vija
Katri Tikka