KJC Iisalmi Stream: Eeppi Ursin Trio

KJC Streamkonserttisarja saa jatkoa – tallessa on jo 80 konsertin kokoelma!

27.7.2021

Koko Jazz Club ja sisaryhdistys Koko Jazz Club Iisalmi jatkavat laadukasta streamkonserttisarjaa myös syksyllä. Konserttisarja on paisunut uskomattomaksi 80 konsertin kokoelmaksi!

Konserttisarjan taustaa

Koko Jazz Clubin yhdestoista toimintavuosi toi tullessaan valtavan digiloikan. Suorien verkkolähetysten välityksellä jazzin ystävät pääsevät tutustumaan konserttitarjontaan, joka koostuu alan parhaiden artistien uusista ohjelmistoista. Upealla monikameratuotannolla laadukkaasti tallennetut 80 konserttia jäävät klubille upeaksi arkistoksi myös jälkipolville – kotimaisen jazzin kruununjalokiveksi. Konsertteja tuottanut ja kuratoinut Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen on kertonut, kuinka halusi pitää klubin pyörät pyörimässä ja tarjota muusikoille työtä rajoituksista huolimatta.  Ja näin todella on tapahtunut.

Esiintyjinä konserteissa kuullaan tietysti suomalaisen jazzin parhaimmistoa. Mukana ovat muun muassa Timo LassyJoonatan RautioManuel DunkelJussi LehtonenRiitta PaakkiSeveri Pyysalo ja Teppo Mäkynen. Paljon on vielä luvassa aina vuoden loppuun saakka. Konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Yksittäinen konsertti maksaa 6,40€ (+ Tiketin toim. kulut). Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. 

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoaa myös ostettavaksi konserttien kausikorttia vuodelle 2021, jolla pääsee katsomaan kaikki julkaistavat streamkonsertit yhteishintaan 200€. Kausikortti on yhdistyskohtainen.

Tutustu tuleviin konsertteihin ja osta liput