Koko Jazz Club käynnistää syksyn livekonsertit näyttävällä spektaakkelilla!

17.8.2021

Koko Jazz Club käynnistää syksyn livekonsertit torstaina 19.8. näyttävästi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opettajien sekä kansainvälisien tähtien siivittämänä. Meet the Sibis Jazz Faculty with John Hollenbeck, Ethan Iverson and Mike Moreno -illan aikana kuullaan kolme tyylillisesti monipuolista ja persoonallista settiä.

Konsertissa kuullaan kolmea suomalaisista huippumuusikoista koottua yhtyettä, jotka esiintyvät yhdessä kansainvälisesti arvostettujen vieraiden kanssa. John Hollenbeck (rummut/sävellys), Ethan Iverson (piano) ja Mike Moreno (kitara) edustavat oman alansa ja instrumenttinsa ehdotonta eliittiä. Mike Moreno on vieraillut Helsingissä ja Sibelius-Akatemiassa useita kertoja, mutta John Hollenbeck ja Ethan Iverson vierailevat Sibiksessä nyt ensimmäistä kertaa.

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opettajista lavalle nousevat Mirja Mäkelä, Riitta Paakki, Kari Ikonen, Mikko Helevä, Verneri Pohjola, Mikko Karjalainen, Jari Perkiömäki, Jussi Kannaste, Ape Anttila, Jussi Lehtonen, Jaska Lukkarinen, Sami Linna, Mikko Hassinen ja Tuure Koski.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä kutsui kansainväliset tähdet kolmen päivän leirille tekemään yhteistyötä aineryhmässä opettavien muusikoiden kanssa ja tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle. Leirin huipentavasta konsertista tekee erittäin mielenkiintoisen myös vierailijoiden mukanaan tuoma tyylillisesti monipuolinen ja persoonallinen ohjelmisto. Leirin yhteistyökumppanina toimii Jazz Finland Residency.

Setit: klo 19, 20:15 ja 21:30
Liput ovelta 20/18€

Lippuja saatavilla vain rajoitettu määrä.
Ovet klo 18.00


KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. Sitoudumme toiminnassamme ylläpitämään turvavälejä: olemme rajanneet yleisömäärää siten, että henkilöiden ja seurueiden välille jää ohjeistuksen mukainen turvaväli.

Tervetuloa jazzsyksy 2021 – tunnelmasta ja turvallisuudesta tinkimättä!

Mike Moreno
Ethan Iverson
John Hollenbeck