Koronapassi käytössä tapahtumissamme 28.11. alkaen

26.11.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on uusimman tilannearvion perusteella päättänyt ravintolarajoitusten kiristymisestä. Koska Koko Jazz Clubin tiloissa on esitysten yhteydessä tarjoilua ja tilamme on hyväksytty anniskelualueeksi, koskee koronapassin käyttöönotto myös meidän tilojamme.

Yleisötilaisuuksien järjestäjät voivat ottaa käyttöön koronapassin ja näin mahdollistaa passin omaavien henkilöiden osallistumisen tilaisuuksiin ilman aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia. Määräys on voimassa su 28.11. alkaen toistaiseksi.

KokoTeatteri ja Koko Jazz Club ottaa käyttöön koronapassin vaihtoehtona määrätyille rajoituksille. Toiminta jatkuu normaalisti ja toivotamme katsojat tervetulleeksi konsertteihin turvallisuudesta ja tunnelmasta tinkimättä. Toivomme, että lataat koronapassin valmiiksi ennen konserttia. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan myös todistamaan henkilöllisyytesi.

Koronapassin käyttäminen KokoTeatterissa ja Koko Jazz Clubilla:

❗️ Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna/tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus puhelimellasi.

❗️ Luemme teatterilla passista nimesi, QR-koodin sekä tarkistamme henkilöllisyytesi

❗️ Passi tarkistetaan saapuessasi joko jo alaovella tai lipuntarkastuksen yhteydessä teatterin ravintolan kassalla.

❗️ Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että koronapassi ja liput ovat ladattu puhelimeen / tulostettu etukäteen. Näin vältämme ruuhkan asiakaspalvelussa.

❗️ Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.

❗️ Päätökset rajoituksista on tehty koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi alueella.

❗️ KokoTeatteri on toiminut keväästä 2020 saakka osana kansallista ammattitoimijoiden joukkoa, joka laatii koko esittävän taiteen alalle alati päivittyvää kattavaa turvallisuusohjeistusta. KokoTeatteri ja Koko Jazz Club on koko epidemian ajan kartoittanut jatkuvasti riskejä toiminnassaan ja päivittänyt turvallisuussuunnitelmaa kulloisenkin epidemiatilanteen vaatimalla perusteellisuudella.

❗️ Tutustu turvallisuusohjeisiimme tarkemmin

Tervetuloa KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille turvallisuudesta ja tunnelmasta tinkimättä