Koko Jazz Club , Helsinki

Aleksi Heinola Quintet

28.3. At 19:00

Tickets 20 / 18 e

Yhtyeen soundi perustuu vahvasti 50/60-luvun Hard Bop-ilmaisuun, jossa vahva groove sekä selkeät sävellykset ovat keskiössä. Ohjelmisto sisältää uusia omia sävellyksiä sekä tyylikkäitä sovituksia tarkoin valituista lainakappaleista. 

Aleksi Heinolan sielukkaassa ja svengaavassa soitossa kuuluu vahva perinnetietoisuus ja selkeä groove. Hän on

nuoresta iästään huolimatta esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja klubeilla sekä Suomessa ja ulkomailla kansainvälisen artistien kuten Sinne Eegin (DK), Leroy Jonesin  (USA) ja Jukka Perkon kanssa. 
” Halusin tehdä Hard Bop-levyn jossa kuuluu selkeästi perinteinen jazzsoundi sekä modernit vivahteet. Pyrin säveltämään kappaleita joissa on selkeät melodiat ja vahva tunnelma. Halusin myös että kappaleissa on tilaa jokaisen muusikon omalle ilmaisulle ja tulkinnalle. “
Suhteestani Hard Bop-musaan:
“Olen jo pitkään pyrkinyt omassa ilmaisussani päästä mahdollisimman syvälle 50/60-luvun Hard Bop musiikin ytimeen. Tässä tyylissä yhdistyvät hienosti kaikki suosikki-elementtini – vahva ja vakaa svengi, erilaiset lattari groovet, blues ja gospel sävyt sekä mieleenpainuvat melodiset sävellykset. Koen että pystyn  ilmaisemaan itseäni tässä tyylissä luontevasti ja pystyn omalla soitollani luomaan yhtyeelle tietynlaisen soundin”

Aleksi Heinola – drums
Mikko Gunu Karjalainen – trumpet
Manuel Dunkel – sax
Mikael Jakobsson – piano Daniel
Franck (Swe) – bass

Ovet auki klo 18.00
Liput Tiketistä