Koko Jazz Club , Helsinki

Anna-Mari Kähärä Orchestra

5.11. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 15 / 10 e

Marraskuu käynnistyy Koko Jazz Clubilla parhaassa seurassa. Anna-Mari Kähärä tuo lavalle mukanaan koko maailman; tarinat, yllätyksen, mahdollisuuden ja loistavat kollegat. Suvereeni ryhmä johdattaa meidät tunnelmiin ja matkalle musiikki muusanaan. 

Anna-Mari Kähärä
Jarmo Saari
Marzi Nyman
Zarkus Poussa

Yhtye on julkaissut kauan valmistellun ja loistavat arvostelut saaneen uuden levyn.

“Albumi on kuin sarja värikylläisiä novelleja tai lyhytelokuvia. Kappaleissa on loputtomasti kuulijoita palkitsevia käänteitä, yksityiskohtia ja moniuloitteisuutta. Esikoislevyäkin vahvasti leimanneet laulusovitukset on viety aivan uudelle tasolle. Kekseliäät ja poimuilevat sovitukset tekevät levystä itsenäisen ja aikaa kestävän taideteoksen. Herkkyys, virtuositeetti ja luova hulluus kruunaavat progressiivisen eepoksen. Musiikilliset maisemat häikäisevät yltäkylläisyydellään. Yhteenhitsautunut pelimannibändi..”

Vuosituhannen taitteessa perustettu Anna-Mari Kähärän Orkesteri on todellinen all-stars-yhtye. Se koostuu neljästä oman alansa huippumuusikosta, joiden keskinäisen synergian ytimessä on hullunrohkea ja ennakkoluuloton improvisointi. Orkesteri tunnetaankin arvaamattomista ja virtuoottisista esiintymisistään, jotka ovat saavuttaneet jo kulttimaineen.

Ovet auki klo 18, liput tiketistä