Koko Jazz Club , Helsinki

Jazz & Dance: päätösklubi

7.8. Klo 20:00

Osta lippu

Liput 15 / 10 e

Kovassa nosteessa oleva tanssitaitelija Meeri Altmets on valmistumassa tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja työskentelee aktiivisesti nimekkäiden koreografien kanssa. Maisterin lopputyönsä hän teki keväällä 2015 maineikkaan ja rajoja rikkovan berliiniläiskoreografin, Jeremy Waden, teoksessa. Meerin rikas liikekieli ja herkkyys lavalla oloon tulevat liekittämään Jazz & Dance-klubin lavaa roihuksi asti!!!

Meeri on viime vuosien aikana esiintynyt lukuisten merkittävien tanssifestivaalien ja -tapahtumien ohjelmistoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänet on nähty niin Japanissa, Täydenkuun tansseilla ja Zodiakin lavalla joraamassa. Hän on toiminut tanssijana esimerkiksi Petri Kekoni Companyn, Kosei Sakamoton ja Katja-Maria Taavitsaisen teoksissa.

Syksyllä Altmets tullaan näkemään muun muassa Musiikkitalon lavalla Liisa Pentti + Co:n tulevassa teoksessa ”The Sinking of the Titanic”.

Mukana kesän viimeisellä tanssiklubilla ovat myös mestarit Sami Vallius sekä Riku Immonen! Tanssin ilotulitukseen vastaa Tero Saartin johtama kaikkeen taipuva kvartetti.

Tero Saarti, trumpetti
Arttu Takalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Mikko Hassinen, rummut

Ovet auki klo 19.

Päätösklubissa tullaan näkemään myös yllätysesiintyjiä!