Koko Jazz Club , Helsinki

J&D: Minna Tervamäki & Rissanen / Pohjola 4

3.12. Klo 20:00

Osta lippu

Liput 15 e

Joulukuisella Jazz & Dance- klubilla tähtiesiintyjänä Minna Tervamäki

Minna Tervamäki on Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija. Hän on esiintynyt jo kolmatta vuosikymmentä kestävän uransa aikana lähes kaikissa arvostetuimmissa klassisen baletin päärooleissa sekä merkittävien nykykoreografien teoksissa. Tervamäki on esiintynyt erilaisissa gaaloissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.  Jäätyään eläkkeelle Kansallisbaletista keväällä 2012 Tervamäen toiminta on painottunut yhä enenevissä määrin poikkitaiteelliseen yhteistyöhön.

Hän debytoi koreografina teoksella Something Else? vuonna 2005. Tervamäki tekee yhteistyötä myös monien muiden tunnettujen artistien kanssa, kuten viulisti Pekka Kuusiston, pianisti Heini kärkkäisen, flamencotanssija ja -koreografi Kaari Martinin, harmonikkataiteilija Kimmo Pohjosen ja multimediataiteilija Marita Liulian kanssa.

Tervamäki on saanut arvostetun Philip Morris Dance Flower Award -palkinnon vuonna 1997, Edvard Fazer -palkinnon vuonna 2000, Libris Award -palkinnon vuonna 2006 ja Imatran Balettigaalan tunnustuspalkinnon vuonna 2009. Syksyllä 2011 hänelle myönnettiin Suomen Leijonan ritarikunnan ensimmäisen luokan ritarimerkki. Lokakuussa 2011 Minna Tervamäelle myönnettiin Muusikkojen liiton tunnustuspalkinto.

Musiikista vastaavat maailman kovimpiin jazzympyröihin tiensä raivannut pianon kameleontti Aki Rissanen, sekä tähtitrumpetisti Verneri Pohjola.
Rytmisektiossa loistava Joonas Riippa ja talon Timo Hirvonen.

Verneri Pohjola, trumpetti
Aki Rissanen, piano
Joonas Riippa, rummut
Timo Hirvonen, basso

Klubiemäntänä tanssii tuttuun tapaan Wilma-Emilia Kuosa

Ovet avataan klo 19, showtime klo 20.

Minna Tervamäen kotisivut löytyvät täältä!