Koko Jazz Club , Helsinki

Jukka Eskola Soul Trio feat. Mamba

16.11. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 20 e

Suomen kysytyimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan trumpetisti Jukka Eskolan Soul Trio saapuu Kokolle! Eskolan, kotimaisen jazzkentän ykkösurkuriksi tituleeratun Mikko Helevän, sekä suvereenista ja svengaavasta rumputyöskentelystään tunnetun Teppo Mäkysen vieraaksi Kokolle saapuu perkussiovelho Abdissa ”Mamba” Assefa.
Tässä ainutkertaisessa konsertissa yhtye esittää toukokuussa julkaistun esikoisalbuminsa kappaleita, mutta tiedossa on myös uutta materiaalia. 

Trion musiikilliset esikuvat ovat kultaisella 60-luvulla, mutta heidän esittämistä kappaleistaan löytyy vaikutteita muiltakin vuosikymmeniltä. Yhtyeen musiikki koostuu originaaleista sävellyksistä, sekä muutamista tarkkaan valikoiduista gospel-, soul- ja bossa nova vaikutteisista lainakappaleista. Materiaalin avainsanat ovat juurevuus ja svengi, mutta yhtye pyrkii myös vaikuttamaan kuulijoihinsa hienostuneella dynamiikalla ja välillä jopa minimalistisilla musiikillisilla ratkaisuilla.

Soul Trio julkaisi yhtyeen nimeä kantavan albumin 5. toukokuuta. Albumin julkaisijana on arvostettu helsinkiläinen levy-yhtiö Timmion Records.

Jukka Eskola, trumpetti
Teppo Mäkynen, rummut
Mikko Helevä, urut
feat. Abdissa ”Mamba” Assefa, perkussiot

Ovet auki klo 18.00
Liput Tiketistä