Koko Jazz Club , Helsinki

KOKO KESÄ KALLIOSSA – Tuure Kilpeläinen

5.6. Klo 21:00

Osta lippu

Liput 20 / 15 €

Tuure Kilpeläinen on viime vuosina kuljettanut Kaihon karavaani – yhtyeensä kanssa itsensä suomalaisten sydämiin. Suorastaan hurmokselliset keikat ovat myyneet loppuun ympäri Suomea.

 

Tuure on ollut mukana Koko kesä Kalliossa – klubilla sen perustamisesta saakka, ja itse asiassa hänen juurensa menevät kanssamme vielä pitemmälle : Tuure on yksi KokoTeatterin perustajajäsenistä!

Koko Jazz Orchestra ja Kilpeläinen loihtivat persoonallisella otteella mukaansatempaavan soinnin kesäiltaan. Tätä et halua missata.

 

Tuure Kilpeläinen – kitara, laulu

Arttu Takalo – vibrafoni

Timo Hirvonen – basso

Jussi Lehtonen – rummut

 

Torstaina 5.6. kesäsarjan solistivierana oleva Tuure Kilpeläinen (s. 1970) on saanut julkisuudessa monia hellittelynimiä, kuten “slaavilainen romanoreggae” ja “Suomen Manu Chao”. Tuure on muusikko, laulaja-lauluntekijä, jolla on oma yhtye nimeltään Kaihon karavaani. Oman esiintyvän taiteilijan työnsä lisäksi hän on tehnyt lauluja useille suomalaisartisteille, joiden joukossa ovat mm. Jippu, Johanna Kurkela, Vuokko Hovatta, Anna Puu, Jorma Kääriäinen, Vesa-Matti Loiri sekä Kari Tapio. Tuuren tähdittämän Kaihon karavaanin ensimmäinen albumi Valon pisaroita (2010) myi kultaa, kakkoslevy Erämaa (2011) platinaa ja viimeisin levy Afrikan tähti (2012) platinaa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Valon pisaroita ja Ystävänpäivä. Emma-Gaalassa 2011 Kilpeläinen valittiin vuoden miessolistiksi ja Erämaa vuoden iskelmälevyksi ja Afrikan tähti paikallisradioiden vuoden levyksi 2012.

 

Tuure Kilpeläisen kotisivut löytyvät täältä!