Koko Jazz Club , Helsinki

Niels Vincentz Quartet with Billy Hart

12.4. Klo 21:00

Liput 20 / 15 €

12.4. Koko Jazz Clubilla esiintyy Niels Vincentz Qaurtet with Billy Hart!

Hyvässä nosteessa uraa tehnyt saksofonisti Niels Vincentz on tehnyt muutaman viime levytyksensä kontrabasisti Cameron Brownin ja jo legendaarisen rumpali Billy Hartin kanssa. Lauantaina tätä nuorta leijonaa kuullaan Koko Jazz Clubilla ensimmäistä kertaa.

Cameron Brown tuli suuremmalle yleisölle tutuksi Don Pullen/George Adams Quartetista, jossa hänen rytmisektiotyöskentelynsä sai mainetta rumpali Dannie Richmondin kanssa. Brownin mittavaan listaan työnantajia kuuluu muun muassa Art Blakeyn johtama Jazz Messengers, Lee Konitz, Mal waldron, Chet Baker ja Steve Grossman.

Billy Hartia voitaneen hyvällä syyllä kutsua dinosauruksien joukkoon. Hän on ollut vankkana osana jazzmusiikin historiaa, ja todistamassa sen syntyä. Hart on soittanut sanalla sanoen kaikissa merkittävissä yhtyeissä 1950- luvulta lähtien. Jimmy Smith, Miles Davis, Wes Montgomery, McCoy Tyner ja listaa voi jatkaa ikuisuuksiin. Billy Hart on edelleen loistavassa soittovireessä, joten jos tykkäät jazzista, tätä ei kannata missata!

Rumpali, pianisti, säveltäjä Jukkis Uotila On Billy Hartin kollega jo vuosien takaa, ja on upeaa päästä kuulemaan Jukkista pianon ääressä loistavan rumpalimestari Hartin kanssa. Musiikillinen interaktio tulee olemaan sähäkkää, voimme luvata!

Konsertti on toteutettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian jazzmusiikin osaston kanssa.

Niels Vincentz -tenor sax
Cameron Brown -bass
Billy Hart -drums
Jukkis Uotila -piano

Liput 20/15 €, ovet auki klo 20 ja soitto 21 jälkeen. Tervetuloa!

 

http://www.nielsvincentz.com/www.nielsvincentz.com/forside.html