Koko Jazz Club , Helsinki

Taipale / Hirvonen / Barata (BRA)

21.9. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 25 e

 

Syksyn kansainvälinen jazztapaus on pianisti Lenni-Kalle Taipaleen ja rumpali Rafael Baratan kohtaaminen kiertueella Suomessa!
Rafael Barata tekee mittavaa uraa Grammy voittaja Eliane Eliasin yhtyeessä. Muun muassa legendaarinen rumpali Peter Erskine on ylistänyt Baratan poikkeuksellista jazzsamban käsittelyä.
Kiertueelle alun alkaen buukattu Jussi Lehtonen estyi tehtävästä onnettomuuden vuoksi, eikä hänen saappaisiinsa meinannut löytyä oikeaa tekijää.  
Kuitenkin, Barata ja Lehtonen ovat sovittaneet musiikkia aikaisemmin muun muassa kahdelle rumpusetille, joten yhteinen sisäinen yhteys on olemassa.  
Baratan arvostus suomalaista jazzkenttää kohtaan tuli myös esille: mies valitsi Blue Note Rio De Janeiron ja Koko Jazz Club Iisalmen väliltä jälkimmäisen. We´ll make it up and go to Rio next!

Helsingin ja Iisalmen konserteissa superkokoonpano esittää Taipaleen ja Lehtosen sovituksia suomalaisille tutuimmista ja rakkaimmista sävellyksistä. Lupaamme: tässä konsertissa kaikki sävelmät ovat niin tuttuja, että yhteislauluun saa puhjeta!

Lenni-Kalle Taipale, piano
Timo Hirvonen, basso
Rafael Barata (BRA), rummut

Ovet auki klo 18.00
Liput Tiketistä