Koko Jazz Club , Helsinki

Teemu Viinikainen III

11.1. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 18 e

Suomalaisen jazzkitaroinnin kruununjalokivi Teemu Viinikainen käynnistää Koko Jazz Clubin konserttikauden 2018!

Viinikaisen lisäksi yhtyeessä kuullaan kosketinsoittaja Mikael Myrskogia sekä rumpali Joonas Riippaa. Albumin kappaleet ovat Viinikaisen omia sävellyksiä, lukuun ottamatta vapaita improvisaatioita ”Return” ja ”Return part II”, jotka ovat syntyneet yhteistyössä Myrskogin ja Riipan kanssa. Uutuusalbumi tarjoaakin kuulijalle musiikillisen matkan kohti tuntematonta määränpäätä. ”Robert Dickson on palannut takaisin!”, innostuu Viinikainen viitaten samalla Tales of Robert Dickson -nimellä julkaistuun, jo vuonna 2005 ilmestyneeseen ensilevyynsä.

Useita kotimaisia ja kansainvälisiä tunnustuksia urallaan kerännyt Viinikainen on kenties kotimaansa kysytyin jazzkitaristi. Hän on tullut tutuksi muun muassa pitkästä, vuosien yhteistyöstään saksofonisti Jukka Perkon kanssa.

Kansainvälisistä yhteyksistä mainittakoon esiintymiset huippunimien, kuten Joe Lovanon, Vince Mendozan, Randy Breckerin, Dave Liebmanin ja Tim Hagansin kanssa. KSJAZZmerkille ilmestynyttä debyyttilevyä Tales of Robert Dickson seurasivat Prophone- levymerkille ilmestyneet Nyt! vuonna 2011 sekä Hit It! vuonna 2014. 

Teemu Viinikainen – kitara
Mikael Myrskog – rhodes & moog
Joonas Riippa – rummut

Ovet auki klo 18
Liput Tiketistä