top of page

AKTIVISTINÄYTELMÄ 3 MAALISKUUSSA SEKÄ LIVENÄ ETTÄ STRIIMINÄ

Aktivistinäytelmä 3 keräsi syksyllä lähes loppuunmyydyn esityskauden. Nyt aktivistit tekevät odotetun paluun. Lavalla taituroivat upeat Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen ja Anna Veijalainen. Esitykset järjestetään hybridinä (live&striimi) yhteensä kuusi kertaa 23.-31.3. Kahta esitystä (26.-27.3.) tarjotaan max. 6 hlön seurueille yksityisnäytöksinä. Paikan päällä huolehdimme turvallisuusmääräyksistä. Tutustu alla olevaan aikatauluun.

Helena Kallion ylistetty Aktivistinäytelmä 3 saa toivotun lisäesityskauden maaliskuussa 2021. Näytelmä kertoo toisen maailmansodan rikosten, kylmän sodan imperialismin ja ydinvarustelun herättämistä 60-luvun vallankumouksellisista ja aktivisteista – sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme.

Aktivistinäytelmä 3 23.3. klo 19 24.3. klo 19 26.3. klo 19 (yksityistilaisuus) 27.3. klo 19 (yksityistilaisuus) 30.3. klo 19 31.3. klo 19

Kaikki edellä mainitut esitykset järjestetään sekä livenä että striiminä. Kaikki esitykset striimataan Tiketin kautta, joten yleisö voi seurata esitystä myös omalta päätelaitteelta kotoa käsin. 26.-27.3. esityksiä tarjotaan yksityistilaisuuksina max. 6 hlön seurueille.

Haluatko nähdä esityksen paikan päällä?

Myymme lippuja Tiketin palvelun kautta neljään esitykseen 23.-24.3. ja 30.-31.3. Lippuja on myynnissä ainoastaan 6kpl / esitys. Osta liput pian, sillä nämä loppuvat vielä kesken. Lippujen hinnat 29,50 / 24,50 / 19. Klikkaa tästä päästäksesi lippukauppaan.

Haluatko oman yksityisnäytöksen?

KokoTeatteri tarjoaa ainutlaatuista mahdollisuutta ostaa kokonainen yksityisnäytös 6 hlölle. Esityspäivävaihtoehdot ovat 26.3. ja 27.3. Yksityisnäytöksen hinta on 450€. Hinta sisältää sekä Aktivistinäytelmä 3 -esityksen sekä lasilliset kuohuvaa koko seurueelle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää rajoituksien mukainen ja turvallinen kulttuurielämys itsellesi ja ystävillesi. Yksityisesitys on lunastettava heti. Yksityistilaisuudella ei vaihto- tai palautusoikeutta. Tiedustelut ja varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

Haluatko seurata näytelmää striiminä?

Kaikki kuusi esitystä 23.-31.3. striimataan Tiketin palvelun kautta, joten voit nauttia teatteriesityksestä myös kotisohvalta käsin omalta päätelaitteeltasi. Liput ovat myynnissä jo nyt. Striimilipun hinta on 12,70€. Klikkaa tästä päästäksesi lippukauppaan.

“Aktivistinäytelmä 3 kysyy edelleen, kenellä on kanttia toimia muutoksen hyväksi ja mitä se vaatii. Oikeastaan teos myös vastaa tuohon kysymykseensä. Ne toimivat, jotka todella ymmärtävät koko kuvan, ajattelevat tulevia sukupolvia ja näkevät jokapäiväisessä elämässä politiikan vaikutuksen.” – Maria Säkö, Helsingin Sanomat

Työryhmä Käsikirjoitus ja ohjaus: Helena Kallio Rooleissa: Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen, Anna Veijalainen Videolla esiintyvät: Anna Veijalainen, Helena Kallio ja Kaisla Löyttyjärvi Esitysavustajat: Katimari Niskala ja Lempi Hirvonen Musiikki: Anni Elif Egecioglu Valosuunnittelu: June Horton-White Pukusuunnittelu ja -ompelu: Virve Karoliina Balk Koreografia: Anna Veijalainen Pukija, kuiskaaja-järjestäjä: Katimari Niskala Äänitys ja -operointi: Aapo Nieminen Valokuvaus, videotuotanto: Heidi Bergström Graafinen suunnittelu: Heidi Bergström Tiedotus ja markkinointi: Sini Salo Kantaesitys 25.9.2020 Esityksen kesto n. 2h 40min. Sisältää väliajan.

Aktivistinäytelmä 3 on Helena Kallion ja KokoTeatterin aktivistinäytelmätrilogian kolmas teos. Aikaisemmat näytelmät ovat olleet Lipusta revitty tähti 2009 (kirjoittajina Helena Kallio, Heikki Kujanpää, Jussi Nikkilä ja Anna Veijalainen) sekä Tanssiva agitaattori 2018 (Helena Kallio).

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentit


bottom of page