Tilat

KokoTeatterin tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin tai esityskäyttöön. Myös teatterisalia ja Kokon baarin tiloja vuokrataan vieraileville esityksille ja yksityistilaisuuksiin. Olemme järjestäneet seminaari- ja kokoustilaisuuksia, viininmaistajaisia, häitä ja muita juhlia tarjoten tilan oheen myös mahdollisuuden koota ohjelmapalveluita sekä upeat tarjoilut.

DSC04242KokoTeatterissa ja Koko Jazz Clubin klubitilassa sekä baarissa on enimmillään 200 asiakaspaikkaa. Käytössä on erinomainen äänentoisto- ja muunneltavaa valaistuskalustoa. KokoTeatterin ja Jazz Clubin tilat taipuvat monenlaiseen käyttöön ja laadukkaat ääni – ja valokalustomme mahdollistavat lähes minkälaisen tapahtuman järjestämisen tahansa.

Vuokrasumma määräytyy KokoTeatterin maksaman vuokran sekä kiinteiden kulujan mukaisesti ja se on sidoksissa ajankäyttöön sekä tilaisuuteen tarvittavan henkilökunnan määrään.

Teatterisalin nouseva katsomo on muunneltavissa ja katsojia sinne mahtuu katsomoratkaisusta riippuen 100-150. Tällä hetkellä katsomo on rakennettu nousevana vanhaan näyttämöaukkoon jolloin esiintymistila on lattia tasossa

DSC04265

Näyttämö on syvennyksessä salin etureunassa, 90 cm korkeudella lattiasta. Näyttämön leveys on 9m ja syvyys 5,2m. Teatterisali on 5 metriä korkea. Teatterisalissa on kiinteä KokoTeatterin omistuksessa oleva valo- ja äänijärjestelmä.

Lataa pohjapiirustus tästä

Tilojen vuokrauksesta voit kysellä joko sähköpostitse toimistostamme toimisto(at)kokoteatteri.fi tai puh 050 321 9919

 koko_sali

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin vuokrauksen ehdot ja hinnan muodostuminen 2013 – 2014

Lataa hinnasto tästä HINNASTO.PDF