Koko Jazz kiihdyttää täyteen vauhtiin – loppuvuosi lupaa sekä liveä että streamia!

27.10.2021

Koronan kurittama konserttitoiminta on saatu vihdoin käynnistettyä täydelle teholle – luvassa sekä huippusoittajia maailman eri kolkista että kotimaisia eturintaman tähtiä. Toiminta jatkuu livekonserttien parissa, mutta myös streamkonserttisarja jatkuu.

Tulossa Koko Jazz Clubilla:

30.10. Nina Mya Trio 
Laulajatar Nina Mya esiintyy svengaavien pianisti Henri Mäntylän ja kontrabasisti Kaisa Mäensivun seurassa. Ohjelmistossa otteita Nina Myan omasta tuotannosta sekä tietenkin jazzklassikoita. Lue lisää.

1.11. Reignition (FIN/ITA/USA/CHL)
Pasunisti Kasperi Sarikoski tuo Koko Jazz Clubille maanantaina 1.11. nuoremman polven huippusoittajia maailman eri kolkista, kohdattuaan toisensa maailman risteyksessä, New Yorkissa. Yhtye juhlistaa viime vuonna julkaistua levyä 3 + 1, Outside in Music, joka koostuu Sarikosken sävellyksistä. Kiertueelle yhtye saa vahvistuksen kotimaisen jazzin eturintamalta upean saksofonistin ja Sarikosken pitkäaikaisen soittokumppanin, Jouni Järvelän muodossa. Lue lisää.

4.11. Signe
Signen omintakeinen musiikki on puskenut niin jazzin, kansanmusiikin kuin nykymusiikin rajoja vuodesta 2015. Kokon torstai-illassa kuullaan Signeltä aivan uutukaista materiaalia verevin scat-sooloin ja rouhean kontrabasson ryydittämänä. Lue lisää.

18.11. Joonatan Rautio & Jussi Lehtonen

Saksofonisti Joonatan Rautio ja rumpali Jussi Lehtonen ovat sovittaneet ohjelmiston, jossa efektien ja syntetisoidun äänen värittämä äänimaisema ja energinen ilmaisu saavuttavat ennenkuulumattomia soundeja, ainakin Kokon mittakaavassa! Lue lisää.

29.11. Strandberg Project X
Vuonna 2020 julkaistun X-levyä varten perustetun Strandberg Projectin isomman live-kokoonpanon esiintymiset jouduttiin perumaan koronan takia lähes kokonaan ja orkesteri on ollut vallitsevan tilanteen takia tauolla. Nyt tilanne on saatu korjattua ja yhtye esiintyy Koko Jazz Klubilla vierailijoiden kanssa. Lue lisää.

16.12. KJC Solo Piano: Henri Mäntylä
Pianisti Henri Mäntylän perinnetietoinen ilmaisu on tehnyt hänestä yhden työllistetyimmistä pianisteistamme. KJC Solo Piano -sarjassa Mäntylä esittää jazzoriginaalien lisäksi omia sävellyksiään. Lue lisää.


KJC Streamkonserttisarja jatkuu

Koko Jazz Club ja sisaryhdistys Koko Jazz Club Iisalmi jatkavat laadukasta streamkonserttisarjaa. Konserttisarja on paisunut uskomattomaksi 80 konsertin kokoelmaksi! Esiintyjinä konserteissa kuullaan tietysti suomalaisen jazzin parhaimmistoa. Mukana ovat muun muassa Timo Lassy, Joonatan Rautio, Manuel Dunkel, Jussi Lehtonen, Riitta Paakki, Severi Pyysalo ja Teppo Mäkynen. Paljon on vielä luvassa aina vuoden loppuun saakka. Konsertit ovat katsottavissa viikon Tiketin alustalla. Tutustu konserttisarjaan.

Tulossa: Jari Perkiömäki 60th birthday jam

Jari Perkiömäki birthday jam

4.10.2021

Saksofonisti Jari Perkiömäki juhlistaa 23.10. Koko Jazz Clubilla 60-vuotissyntymäpäiviään house-bändin kanssa. Mukaan on kutsuttu laajasti jazzmuusikoita ja odotettavissa on monipuolista jazzikasta iloittelua. Näitä bileitä ei kannata jättää välistä! 

House-bändissä ovat mukana rummuissa suomalaisen jazzin grand old man Reiska Laine, pianossa svengivelho Mikael Jakobsson, bassossa jo uraa New Yorkissa ennen pandemiaa luonut komeetta Kaisa Mäensivu ja kitarassa nuori taituri Johannes Granroth.

”Täyttäessäni keväällä 60 vuotta pandemiatilanne esti kaikenlaisen juhlimisen. Nyt kun pääkaupunkiseudun kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet ja alamme olla kahdesti rokotettuja on aika järjestää jo aiemmin suunnittelemani SYNTTÄRIJAMIT!

Ovet klo 18:00.
Showtime klo 19:00.

Vapaa pääsy!

Tervetuloa juhlistamaan merkkipäivää kanssamme!

Torstaina 9.9. Sibis Jazz Ensembles with Danny Grissett (US)

9.9.2021

Sibis Jazz Ensembles with Danny Grissett (US) nähdään Koko Jazz Clubilla torstaina 9.9. klo 19 alkaen. Liput myynnissä nyt!

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä, tuttavallisemmin Sibis jazz, kutsuu joka lukukausi yhden maineikkaan kansainvälisen taiteilijan johtamaan kahta jazzmusiikin aineryhmän opiskelijoista koostuvaa ensembleä. Vieraileva taiteilija tuo mukanaan soitettavan ohjelmiston ja soittaa itse kokoonpanojen mukana. Tätäkin vierailua on korona lykännyt yli vuoden.

Miles Davisin kerrotaan sanoneen, että hän näkee jo pukeutumistyylistä miten kukin soittaa. Danny Grissett olisi hyvä esimerkki. Hänen soittonsa on aina tyylikästä, sävykästä, hetkessä olevaa ja jokainen pieni yksityiskohta tukee kokonaisuutta. Grissett on loistava solisti, mutta myös äärimmäisen kuunteleva ja hienostunut komppaaja. Hänen ansioluettelonsa on vakuuttava. Oman uran ja levytysten lisäksi hän on kysytty sideman. Hän on myös pidetty ja arvostettu pedagogi. Grissett asuu tällä hetkellä Wienissä, missä hän myös opettaa yksityisessä musiikkikoulussa aktiivisen konsertoinnin lisäksi.

Torstaina Danny Grissettin kanssa lavalle nousevat seuraavat Sibis Jazzin opiskelijat: Marianne Leibur, Markus Eerman, Max Medvedev, Rafa Postel, Vid Sketa, Oliver Karttunen, Olli Virtanen Moses Kuloniemi, Juuso Rinta, Johannes Granroth ja Teemu Mustonen.

Ovet klo 18
Showtime klo 19 – kaksi settiä
Liput Tiketin verkkokaupasta sekä ovelta.

Osta liput

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä.

Tervetuloa Koko Jazz Clubille!

KokoJazzClub

Tulossa: Aleksi Heinola Quintet 16.9.

Aleksi Heinola Quintet (FI/HU/SE)

25.8.2021

Aleksi Heinola tuo uuden huikean kvintettinsä Koko Jazz Clubille. Luvassa on uusia sävellyksiä yhtyeen jäseniltä sekä harvemmin kuultuja klassikoita. 

Gabor Bolla – sax
Severi Pyysalo – vibes
Jukkis Uotila – piano
Daniel Franck – bass
Aleksi Heinola – drums

Aleksi Heinola (s.1993) on nuoresta iästään huolimatta palkittu ja kysytty jazz-rumpali. Heinola on esiintynyt genren huippujen rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri eurooppaa. Heinolan kokoamassa kvintetissä soittavat Jukkis Uotila piano ja Severi Pyysalo vibrafoni suomen kansainvälisesti arvostetuimmat jazzmuusikot, sekä Kööpenhaminan tasokkaan jazzkentän tähdet Gabor Bolla saksofoni, ja Daniel Franck basso.

Ohjelmisto rakentuu uusien sävellysten, sekä tarkasti valittujen jazz-klassikoiden ympärille.

Hard Swingin’ Hard Bop!

Hard Swingin’ Jazz! The Aleksi Heinola Quintet will present compositions by the members of the group as well as Jazz Classics from legendary composers such as Wayne Shorter, Cedar Walton and Joe Henderson.

The repertoire consists of new original compositions and Jazz Classics. The sound of the band is elegant, packed with lots of energy, swing and focus on interplay and groove. “It’s an honor to get to share the stage with my very favorite musicians. This project is a dream come true for me. Jukkis, Severi, Daniel and Gabor are musicians who I really look up to. Im looking forward very much to get to play with this amazing band.

See you all at Koko Jazz Club!

Osta liput

Koko Jazz Club käynnistää syksyn livekonsertit näyttävällä spektaakkelilla!

17.8.2021

Koko Jazz Club käynnistää syksyn livekonsertit torstaina 19.8. näyttävästi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opettajien sekä kansainvälisien tähtien siivittämänä. Meet the Sibis Jazz Faculty with John Hollenbeck, Ethan Iverson and Mike Moreno -illan aikana kuullaan kolme tyylillisesti monipuolista ja persoonallista settiä.

Konsertissa kuullaan kolmea suomalaisista huippumuusikoista koottua yhtyettä, jotka esiintyvät yhdessä kansainvälisesti arvostettujen vieraiden kanssa. John Hollenbeck (rummut/sävellys), Ethan Iverson (piano) ja Mike Moreno (kitara) edustavat oman alansa ja instrumenttinsa ehdotonta eliittiä. Mike Moreno on vieraillut Helsingissä ja Sibelius-Akatemiassa useita kertoja, mutta John Hollenbeck ja Ethan Iverson vierailevat Sibiksessä nyt ensimmäistä kertaa.

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opettajista lavalle nousevat Mirja Mäkelä, Riitta Paakki, Kari Ikonen, Mikko Helevä, Verneri Pohjola, Mikko Karjalainen, Jari Perkiömäki, Jussi Kannaste, Ape Anttila, Jussi Lehtonen, Jaska Lukkarinen, Sami Linna, Mikko Hassinen ja Tuure Koski.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä kutsui kansainväliset tähdet kolmen päivän leirille tekemään yhteistyötä aineryhmässä opettavien muusikoiden kanssa ja tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle. Leirin huipentavasta konsertista tekee erittäin mielenkiintoisen myös vierailijoiden mukanaan tuoma tyylillisesti monipuolinen ja persoonallinen ohjelmisto. Leirin yhteistyökumppanina toimii Jazz Finland Residency.

Setit: klo 19, 20:15 ja 21:30
Liput ovelta 20/18€

Lippuja saatavilla vain rajoitettu määrä.
Ovet klo 18.00


KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. Sitoudumme toiminnassamme ylläpitämään turvavälejä: olemme rajanneet yleisömäärää siten, että henkilöiden ja seurueiden välille jää ohjeistuksen mukainen turvaväli.

Tervetuloa jazzsyksy 2021 – tunnelmasta ja turvallisuudesta tinkimättä!

Mike Moreno
Ethan Iverson
John Hollenbeck

KJC Streamkonserttisarja saa jatkoa – tallessa on jo 80 konsertin kokoelma!

KJC Iisalmi Stream: Eeppi Ursin Trio

27.7.2021

Koko Jazz Club ja sisaryhdistys Koko Jazz Club Iisalmi jatkavat laadukasta streamkonserttisarjaa myös syksyllä. Konserttisarja on paisunut uskomattomaksi 80 konsertin kokoelmaksi!

Konserttisarjan taustaa

Koko Jazz Clubin yhdestoista toimintavuosi toi tullessaan valtavan digiloikan. Suorien verkkolähetysten välityksellä jazzin ystävät pääsevät tutustumaan konserttitarjontaan, joka koostuu alan parhaiden artistien uusista ohjelmistoista. Upealla monikameratuotannolla laadukkaasti tallennetut 80 konserttia jäävät klubille upeaksi arkistoksi myös jälkipolville – kotimaisen jazzin kruununjalokiveksi. Konsertteja tuottanut ja kuratoinut Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen on kertonut, kuinka halusi pitää klubin pyörät pyörimässä ja tarjota muusikoille työtä rajoituksista huolimatta.  Ja näin todella on tapahtunut.

Esiintyjinä konserteissa kuullaan tietysti suomalaisen jazzin parhaimmistoa. Mukana ovat muun muassa Timo LassyJoonatan RautioManuel DunkelJussi LehtonenRiitta PaakkiSeveri Pyysalo ja Teppo Mäkynen. Paljon on vielä luvassa aina vuoden loppuun saakka. Konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Yksittäinen konsertti maksaa 6,40€ (+ Tiketin toim. kulut). Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. 

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoaa myös ostettavaksi konserttien kausikorttia vuodelle 2021, jolla pääsee katsomaan kaikki julkaistavat streamkonsertit yhteishintaan 200€. Kausikortti on yhdistyskohtainen.

Tutustu tuleviin konsertteihin ja osta liput

Tulossa: Arttu Takalo Record Release Party 26.8.

16.6.2021

Arttu Takalo: “Levoton klovni” levynjulkaisukeikka kuullaan Koko Jazz Clubilla torstaina 26.8. klo 19. Kokoonpanoon kuuluu Takalon lisäksi laulaja Kadi Vija sekä harpisti Katri Tikka. Levoton klovni on Takalon kymmenes albumi ja albumin ensimmäisenä singlelohkaisuna kuultiin kappale Levottomia unia.

Arttu Takalo -vibes
Kadi Vija -laulu
Katri Tikka -harppu

Arttu Takalo on yksi sukupolvensa arvostetuimpia muusikoita maassamme. Säveltäjä ja vibrafonisti tuli tunnetuksi Jarmo Saaren perustamassa XL-yhtyeessä. Nykyisin Takalo keskittyy säveltämiseen, omien levyprojektiensa lisäksi myös klassisen puolen teoksiin.

Laulaja Kadi Vijaan Takalo tutustui yhteisellä keikalla pari vuotta sitten. Laulajattaren vahva improvisointi ja puhdas, “absoluuttinen” ja moneen taipuva ääni, tekivät Takaloon suuren vaikutuksen. Harpisti Katri Tikka oli Takalolle tuttu orkesterimuusikko/freelancer-ympyröistä.

Ovet klo 18 / Liput tiketistä
Liput 18 / 15 €

Osta liput

Albumin kansi / Arttu Takalo
Kadi Vija
Katri Tikka

Koko Jazz Club Iisalmi käynnistää livekonsertit!

14.6.2021

Vihdoinkin liveä tarjolla! Koko Jazz Club Iisalmi sekä Ravintola Raatihuone tarjoilee ensi viikolla supersuosittua Jazz & Lunch musisointia Iisalmessa. Luvassa myös Toripaviljongin iltakonsertti.

Jazz & Lunch 14.-18.6.

Raatihuoneen suosittu jazzlounas palaa pitkän tauon jälkeen! Timo Hirvonen johdattaa kotimaisen huippuryhmän tunnelmoimaan iisalmelaisten iloksi ma-pe 14-18.6. klo 11:00-13:30

Jari Perkiömäki, saksofoni
Varre Vartiainen kitara
Timo Hirvonen, piano
Jussi Lehtonen, kontrabasso

Jazz @ Toripaviljonki 17.6.

Raatihuoneen viihtyisällä Toripaviljongilla soi säävarauksella jazz torstaina 17.6. klo 18 alkaen. Jari Perkiömäki, Varre Vartiainen, Jussi Lehtonen ja Timo Hirvonen tunnelmoivat suuresta amerikkalaisesta laulukirjasta, ja saattaapa mukaan sattua muutama kotoinenkin helmi. Tervetuloa nauttimaan kesästä ystävien kanssa!

Jari Perkiömäki, saksofoni
Varre Vartiainen, kitara
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Konsertteihin vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa

Koko Jazz Club julkaisee uskomattoman yli 50 konsertin streamkonserttisarjan!

KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri

14.5.2021

Koko Jazz Club ja sisaryhdistys Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee koko kevään ja kesän laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja – yli 50 konsertin sarjaa on tituleerattu jo kotimaisen jazzin kulttuuriteoksi

Koko Jazz Clubin yhdestoista toimintavuosi toi tullessaan valtavan digiloikan. Suorien verkkolähetysten välityksellä jazzin ystävät pääsevät tutustumaan konserttitarjontaan, joka koostuu alan parhaiden artistien uusista ohjelmistoista. Upealla monikameratuotannolla laadukkaasti tallennetut yli 50 konserttia jäävät klubille upeaksi arkistoksi myös jälkipolville – kotimaisen jazzin kruununjalokiveksi. Konsertteja tuottanut ja kuratoinut Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen on kertonut, kuinka halusi pitää klubin pyörät pyörimässä ja tarjota muusikoille työtä rajoituksista huolimatta.  Ja näin todella on tapahtunut.

Kevät on käynnistynyt kotimaisin voimin. Esiintyjinä tietysti suomalaisen jazzin parhaimmisto. Mukana ovat muun muassa Timo LassyJoonatan RautioManuel DunkelJussi LehtonenRiitta PaakkiSeveri Pyysalo ja Teppo Mäkynen. Paljon on vielä luvassa aina heinäkuuhun saakka. Jopa neljä kertaa viikossa julkaistavat konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Yksittäinen konsertti maksaa 6,40€ (+ Tiketin toim. kulut). Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. 

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoaa myös ostettavaksi konserttien kausikorttia vuodelle 2021, jolla pääsee katsomaan kaikki streamkonsertit yhteishintaan 200€. Kausikortti on yhdistyskohtainen.

Tutustu tuleviin konsertteihin ja osta liput

Peti Gyarfas Trio

Kevään ja kesän striimit ovat nyt julkaistu

Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo

5.5.2021

Koko Jazz Club ja Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee koko kevään ja kesän laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja! 

Esiintyjinä suomalaisen jazzin parhaimmisto. Joka sunnuntai klo 12 julkaistavat konsertit ovat katsottavissa viikon ajan Tiketin alustalla. Jokainen konsertti on katsottavissa 7 päivän ajan julkaisuhetkestä. Katso alta konserttitarjonta:

KJC STREAM: MIKKO HASSINEN SIBIS ENSEMBLE

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streamkonserteissa koronakevään aikana. Katsottavissa 6.5. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi Stream: Mikko Hassinen Sibis Ensemble
KJC Iisalmi Stream: Mikko Hassinen Sibis Ensemble

KJC IISALMI STREAM: MIKAEL JAKOBSSON TRIO

Pianisti Mikael Jakobsson on erikoistunut 1950-1960 -luvun mainstreamiin. Hänen laaja-alainen pedagoginen työnsä on vaikuttanut merkittävästi perinnetietoisen pianoilmaisun yleistymiseen nuorten muusikoiden keskuudessa. Katsottavissa 9.5. klo 12 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MIKKO KARJALAINEN FELLOWSHIP QUINTET

Trumpetisti Mikko Karjalaisen uusi julkaisu on saanut mediassa ylistäviä arvioita, eikä suotta. Karjalaisen sävellyksissä on karaktääriä, ja melodiat kantavat. Kokonaisuuden kruunaa huikea muusikkojen line up. Katsottavissa 10.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: SEVERI PYYSALO SOLO PIANO

Vibrafonin vanhempi valtiomies kunnostautuu nyt myös toisen rakkautensa pianon ääressä. Pyysalon laaja harmoninen käsitys tuo esille soundeja, joita neljällä kapulalla olla voitu kuulla. Ohjelmistossa on sekä Pyysalon omia sävellyksiä, että jazzstandardeja. Katsottavissa 13.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: PETI GYARFAS TRIO

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streakmonserteissa koronakevään aikana. Pianisti Peti Gyarfasin Trio svengaa 1950-luvun tyyliin tarjoten standardeja ja Petin omia sävellyksiä. Kokoonpano on hioutunut ryhmä opiskelijatovereita, tulevaisuuden tähtiä! Katsottavissa 17.5. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi: Peti Gyarfas Trio
KJC Iisalmi: Peti Gyarfas Trio

KJC STREAM: MÄENSIVU-PAAKKI-PERI

New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu on palannut suomalaisten jazzfanien iloksi Suomeen korona-ajaksi. Hän, rumpali Joe Peri ja pianisti Riitta Paakki ovat pitäneet liekkiä yllä olohuonekonserttien muodossa, joista streamissa kuullaan parhaat palat! Katsottavissa 20.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: KARI IKONEN SOLO

Pianisti Kari Ikonen esittää sävellyksiään uudelta julkaisultaan ”Impressions, improvisations & compositions”.  Laajaa kansainvälistä huomiota saanut julkaisu oli mm. viikon uutuus Australian jazzradiossa sekä laajassa esittelyssä Ranskassa. Katsottavissa 24.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: MIKKO KARJALAINEN FELLOWSHIP QUINTET FEAT. PALEFACE

Trumpetisti Mikko Karjalaisen uusi julkaisu on saanut mediassa ylistäviä arvioita, eikä suotta. Karjalaisen sävellyksissä on karaktääriä, ja melodiat kantavat. Kokonaisuuden kruunaa huikea muusikkojen line up. Katsottavissa 27.5. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: JUSSI LEHTONEN SIBIS ENSEMBLE

Jussi Lehtonen haastoi opiskelijansa kontrafaktien maailmaan. Opiskelijat tekivät melodioita tunnettujen jazzsävelmien sointurakenteisiin. Tulokset ovat kuultavissa Jussin ja  opiskelijoiden streamkonsertissa, jota vahvistaa saksofonisti Jari Perkiömäki. Katsottavissa 31.5. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: PETI GYARFAS TRIO

Pianisti Peti Gyarfasin Trio svengaa 1950-luvun tyyliin tarjoten standardeja ja Petin omia sävellyksiä. Kokoonpano on hioutunut ryhmä opiskelijatovereita, tulevaisuuden tähtiä! Katsottavissa 3.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MÄENSIVU-PAAKKI-PERI

New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu on palannut suomalaisten jazzfanien iloksi Suomeen korona-ajaksi. Hän, rumpali Joe Peri ja pianisti Riitta Paakki ovat pitäneet liekkiä yllä olohuonekonserttien muodossa, joista streamissa kuullaan parhaat palat! Katsottavissa 7.6. klo 19 alkaen.

KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri
KJC Iisalmi: Mäensivu-Paakki-Peri

KJC STREAM: KARI IKONEN SOLO

Pianisti Kari Ikonen esittää sävellyksiään uudelta julkaisultaan ”Impressions, improvisations & compositions”.  Laajaa kansainvälistä huomiota saanut julkaisu oli mm. viikon uutuus Australian jazzradiossa sekä laajassa esittelyssä Ranskassa. Ikonen käyttää keksimäänsä magiano-laitetta, sekä preparoi taidokkaasti soundeja vapaaseen ulottuvuuteen. Katsottavissa 10.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: SEVERI PYYSALO SOLO PIANO

Vibrafonin vanhempi valtiomies kunnostautuu nyt myös toisen rakkautensa pianon ääressä. Pyysalon laaja harmoninen käsitys tuo esille soundeja, joita neljällä kapulalla olla voitu kuulla. Ohjelmistossa on sekä Pyysalon omia sävellyksiä, että jazzstandardeja. Katsottavissa 14.6. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: JUSSI LEHTONEN SIBIS ENSEMBLE

Koko Jazz Club yhteistyö Sibelius-Akatemian kanssa jatkuu tiiviinä. Akatemian huippu-opiskelijoiden kokoonpanot esiintyvät streamkonserteissa koronakevään aikana. Jussi Lehtonen haastoi opiskelijansa kontrafaktien maailmaan. Katsottavissa 17.6. klo 19 alkaen.

KJC IISALMI STREAM: MIKKO HASSINEN SIBIS ENSEMBLE

Rumpali, säveltäjä Mikko Hassisen ohjaama ryhmä koostuu vibrafonisti Mikko Antilasta, basisti Aleksi Ahoniemestä ja rummpali Teemu Mustosesta. Yhtyeen hioutunut yhteissointi ja nuoruuden raikkaus lyövät läpi ohjelmiston kaaren. Katsottavissa 21.6. klo 19 alkaen.

KJC STREAM: MANUEL DUNKEL / MARKUS NIITTYNEN DUO

Saksofonisti Manuel Dunkel ja pianisti Markus Niittynen esiintyvät Koko Jazz Clubin stream-sarjassa. Miehet toivat sessioonomia sävellyksiään sekä hakivat yhteisen maaperän standardien maailmasta. Lämmin tuokio kuultavissa Tiketin alustalla. Katsottavissa 24.6. klo 19 alkaen.

Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo
Manuel Dunkel / Markus Niittynen Duo

KJC STREAM: JOONATAN RAUTIO PETI GYARFAS DUO

Saksofonisti Joonatan Rautio  ja pianisti Peti Gyarfas esiintyvät Koko Jazz Clubin stream-sarjassa. Miehet toivat sessiioon omia sävellyksiään sekä hakivat yhteisen maaperän standardien maailmasta. Lämmin tuokio kuultavissa Tiketin alustalla. Katsottavissa 1.7. klo 19 alkaen.

Lippu n. 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 4,90 e + toim.kulut ja sen toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Voit myös kannattaa toimintaamme kannatuslipulla 20 e + toim.kulut. 

Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista.

Kiitämme huomiostasi näinä haastavina aikoina!