top of page

Koko Jazz Clubin tilojen esteettömyys ja teatterille saapuminen

 

KokoTeatterille ja Koko Jazz Clubille pääsee liikkumisrajoitteinen yläkerran takaovesta. Ilmoitathan  liikkumisrajoitteistasi sekä mahdollisten erikoisjärjestelyjen tarpeesta, jotta henkilökuntamme pystyy palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Pyydämme tekemään varauksen pääasiassa sähköpostitse bookings@kokoteatteri.fi. Varauksen voi tarvittaessa tehdä myös puhelimitse 0503219919 (ark. 12-16). Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan veloituksetta.

 

Henkilökunta saa etukäteen tiedon esitykseen saapuvista liikkumisrajoitteisista ja avustaa tarvittaessa katsomoon siirtymisessä. Aulatiloissa palvelee esteetön palvelutiski. Pyörätuoliasiakkaat sijoitetaan katsomossa ensimmäiseen riviin. 

 

Saapuminen yläkerran teatterisaliin

 

Koko Jazz Clubin pääovet sijaitsevat alakerrassa, jonka kautta yläkertaan kuljetaan n. 30 porrasta. Portaikon molemmin puolin on tukevat puukaiteet. 

 

Liikkumisrajoitteinen pääsee tarvittaessa talon yläovesta parkkikannen puolelta. Parkkikannelle pääsee kävellen tai autolla Näkinkujan ajoliuskan kautta. Yläoven yhteydessä on 700 mm leveä luiska, joka on n. 35° jyrkkä. Takaovi on 800 mm leveä. Takaovella on n. 30 mm korkuinen kynnys. 

 

Wc-tilat

 

Huomioithan, että Koko Jazz Clubilla ei ole varsinaista inva-wc:tä. Yksi wc kopeista mahdollistaa pääsyn wc-tiloihin manuaalipyörätuolilla. Wc-tilan ovi on 700 mm leveä. Wc-kopin oven leveys on 590 mm. 

 

Saapuminen alakerran klubitilaan

 

Myös alakerran klubitilaan ja kulttuurikahvilaan pääsee liikkumisrajoitteinen. Tiloissa palvelee esteetön palvelutiski. Alakerran ovi on 980 mm leveä. Ennen ulko-ovea on 100 mm korkea betonikoroke. Ulko-ovella on myös tuulikaappi, jossa on kaksi n. 30 mm korkeaa kynnystä. Ilmoitathan jo varausvaiheessa pyörätuolin käytöstä, jotta voimme avustaa tarvittaessa.

 

Valitettavasti alakerran tiloissa ei ole wc-tiloja. Siirtyminen yläkerran wc-tiloihin tapahtuu joko portaita pitkin tai ulkokautta em. ohjeiden mukaisesti. Teatterin henkilökunta saa etukäteen tiedon esitykseen saapuvista liikkumisrajoitteisista ja avustaa tarvittaessa. 

 

Induktiosilmukka

 

Koko Jazz Clubin tiloissa ei ole käytössä induktiosilmukkaa.

 

Yleisesti teatterille saapumisesta

 

Koko Jazz Club sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt.

 

Hakaniemen torilla pysähtyy sekä linja-autot että metro. Torilta on n. 5 minuutin kävelymatka teatterille Hämeentietä pitkin tai Sörnäisten rantatien ja Näkinkujan kautta. Raitiovaunut 6 ja 7 pysähtyvät Haapaniemen pysäkillä, josta on n. 2 minuutin kävelymatka teatterille.

 

Mikäli saavut  omalla autolla, pyydämme ottamaan huomioon työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Parkkitilaa on rajallisesti. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy sekä Hakaniemen torin läheisyydestä Sörnäisten rantatieltä että Näkinkujalta. Hakaniemen torin alla sijaitsevaa parkkihalli on toistaiseksi suljettu tietöiden ajaksi. 

 

Lisätietoja esteettömyydestä ja teatterille saapumisesta: toimisto@kokoteatteri.fi 

 

Tervetuloa Koko Jazz Clubille! 

bottom of page