• Upon First Impression Levynjulkaisukonsertti
  to 01. jouluk.
  Helsinki
  Upon First Impression on Montréalissa asuvan laulajan Saku Mantereen ensilevy. Alkuperäissävellysten joukossa on myös uudelleensovitetut sävellykset John Coltranelta, Tom Waitsilta ja progeyhtye Rushilta. Konsertissa esiintyy Suomen eturivin jazz-muusikoista koostuva nonetti. Konsertti alkaa klo 20.
 • KJC Solo Piano: Matti Paatelma
  la 03. jouluk.
  Koko Jazz Club
  Matti Paatelma on monissa liemissä keittynyt pianisti ja säveltäjä. Tämä eturivin artistien taustalla sekä tv- ja studiomuusikkona usein nähty monipuolinen taiteilija näyttää Koko Jazz Clubilla kyntensä soolopianistina. Liput tulevat myyntiin pian!
 • Ant Law Band feat. Jeff Ballard
  ma 05. jouluk.
  Koko Jazz Club
  Kitaristi Ant Law juhlii yhtyeensä upouuden albuminsa "Same Moon in the Same World" julkaisua. Law on saanut mukaansa Suomessa harvemmin nähdyn rumpali Jeff Ballardin, joka tunnetaan yhteistyöstään Chick Corean kanssa.
 • Soppajazz: Mikko Helevä & Jonas Metsäkylä
  ma 12. jouluk.
  Helsinki
  Koko Jazz Clubin uusi sarja on alakerrassa maanantaisin ja tiistaisin kuusi kertaa tapahtuva Soppajazz After Work, jota isännöi jazzurkuri Mikko Helevä. Ma 12.12. klo 17-19 Helevän vieraana nähdään jazzkitaristi Jonas Metsäkylä. Liput ovelta 15€ (sis. konsertin, keiton ja leivän).
 • Soppajazz: Mikko Helevä & Jonas Metsäkylä
  ti 13. jouluk.
  Helsinki
  Koko Jazz Clubin uusi sarja on alakerrassa maanantaisin ja tiistaisin kuusi kertaa tapahtuva Soppajazz After Work, jota isännöi jazzurkuri Mikko Helevä. Ti 13.12. klo 17-19 Helevän vieraana nähdään jazzkitaristi Jonas Metsäkylä. Liput ovelta 15€ (sis. konsertin, keiton ja leivän).
 • Mikko Iivanainen: Lullaby For Lost Souls
  to 12. tammik.
  Koko Jazz Club
  Konsertti juhlistaa kitaristi/säveltäjä Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia ’Lullaby For Lost Souls’, jonka sävellyksiä taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.
 • Kilpeläinen/ Hirvonen/ Duguay/ Lehtonen
  to 19. tammik.
  Helsinki
  Basisti Rob Duguay (USA) kohtaa muutaman vuoden tauon jälkeen kollegansa Tuure Kilpeläisen Koko Jazz Clubilla. Mukana konsertissa talon omat voimavarat Timo Hirvonen ja Jussi Lehtonen. Tervetuloa!
 • Mike Stern (USA) Finnish Project feat. Leni Stern (USA)
  to 26. tammik.
  Helsinki
  Jazzkitaran yksi suurista ja seuratuimmista nimistä on Mike Stern (USA). Ennen Iisalmi Jazz Festival -konserttia Mike Stern ehtii musisoimaan Helsingissä Koko Jazz Clubilla vaimonsa, laulaja, kitaristi-lauluntekijä Leni Sternin (USA) kanssa.
 • Martti Vesala Soundpost Quintet: Landmarks
  to 09. helmik.
  Koko Jazz Club
  Martti Vesala Soundpost Quintetin kolmas albumi "Landmarks" julkaistiin 4.11.2022 saksalaisella Ozella Music –levymerkillä. Levynjulkaisukiertue toteutetaan keväällä 2023. Koko Jazz Clubin konsertti on kiertueen avajaiskonsertti, jossa nähdään myös albumin avausraidan musiikkivideon ensi-ilta.
 • Eeppi Ursin: My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)
  to 02. maalisk.
  Helsinki
  Laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina. Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin. Liput tulevat myyntiin pian!
 • Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Voimassa toistaiseksi
  Koko Jazz Club
  Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää.