top of page
 • Eero Koivistoinen Quartet
  Eero Koivistoinen Quartet
  to 28. syysk.
  Koko Jazz Club
  28. syysk. klo 19.00
  Eero Koivistoinen Quartet on ollut koossa 2012 lähtien. Kvartetti on julkaissut kolme levyä Svart Records -levymerkille: Hati Hati (2015), Illusion (2017) ja viimeisenä niistä Diversity 2022. Myös Koivistoisen muistelmateos Lennosta kii! (Teos) julkaistiin äskettäin.
 • Jukkis Uotila Plays Finnish Jazz Classics
  Jukkis Uotila Plays Finnish Jazz Classics
  la 30. syysk.
  Koko Jazz Club
  30. syysk. klo 19.00
  Jukkis Uotila on sovittanut henkilökohtaisiin muistoihin pohjaavan kokonaisuuden suomijazzin helmiä 1970-luvulta nykypäivään.
 • Arttu Takalo & Anna-Sofia Tuominen
  Arttu Takalo & Anna-Sofia Tuominen
  ma 02. lokak.
  Koko Jazz Club
  02. lokak. klo 19.00
  Arttu Takalo tarjoaa syksyyn upean duokonserttisarjan vaihtuvien vieraiden kanssa. Takalon isännöimä maanantain laulumatineat -sarjassa 2.10. Anna-Sofia Tuominen.
 • Dig Jam
  Dig Jam
  to 05. lokak.
  Koko Jazz Club
  05. lokak. klo 19.00
  Helsingissä tapahtuva International Jazz Voice Conference jamit järjestetään Koko Jazz Clubilla 5.10.2023. Illan käynnistää Timo Hirvonen Bandin setillinen tuhtia funk-tunnelmaa.
 • Kari Ikonen & Karikko 50/25
  Kari Ikonen & Karikko 50/25
  to 12. lokak.
  Koko Jazz Club
  12. lokak. klo 19.00
  Puolisataa vuotta tänä vuonna täyttävä Kari Ikonen (s. 1973) tuo Kokolle nostalgista nostetta, kun 25 vuotta sitten perustettu Karikko-yhtye esittää valikoiman karismaattisia sävellyksiä ikonisen yhtyeen omaperäisestä repertuaarista vuosien varrelta.
 • Olli Soikkeli Quartet feat M.Petrescu
  Olli Soikkeli Quartet feat M.Petrescu
  to 19. lokak.
  Koko Jazz Club
  19. lokak. klo 19.00
  Olli Soikkeli on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Koko Jazz Clubilla yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Joonas Tuurin ja rumpali Aleksi Heinolan kanssa.
 • Vichy trio
  Vichy trio
  la 21. lokak.
  Koko Jazz Club
  21. lokak. klo 19.00
  Suomen kuplivin trio soittaa 1980-luvun helmiä mm. Dave Grusinin, Joe Zawinullin, Chick Corean sekä Jaco Pastoriuksen sävellyksiä. Eikä siinä kaikki! Keikan toisella puoliajalla kuullaan Iiro Rantala uusia triosävellyksiä. Vichy trio, jäillä tai ilman.
 • Edu Ribeiro Trio
  Edu Ribeiro Trio
  to 26. lokak.
  Koko Jazz Club
  26. lokak. klo 19.00
  Grammy-palkittu muusikko, rumpali, säveltäjä ja opettaja Edu Ribeiro saapuu konsertoimaan Koko Jazz Clubille 26.10. Konsertissa kuullaan uutta musiikkia albumilta News.
 • Timo Lassy Trio
  Timo Lassy Trio
  to 02. marrask.
  Koko Jazz Club
  02. marrask. klo 19.00
  Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazz-artistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion.
 • Mirkka Paajanen Quintet
  Mirkka Paajanen Quintet
  to 09. marrask.
  Koko Jazz Club
  09. marrask. klo 19.00
  Laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen tarjoilee illan aikana niin roots-musiikin klassikoita kuin tuoreempiakin helmiä. Paajanen tunnetaan monipuolisuudestaan mutta omimmillaan hän kokee olevansa bluesin ja soulin maaperällä, roots-musiikin äärellä.
 • Filemon von Numers Quartet
  Filemon von Numers Quartet
  to 16. marrask.
  Koko Jazz Club
  16. marrask. klo 19.00
  Basisti Filemon von Numers tekee debyyttinsä yhtyeenjohtajana Koko Jazz Clubilla ainutlaatuisella kokoonpanolla. Pariisista äskettäin palannut basisti on viime vuosina työskennellyt ahkerasti useiden suomalaisten huippusoittajien kanssa.
 • Olli virtanen & Johannes Granroth Duo
  Olli virtanen & Johannes Granroth Duo
  to 23. marrask.
  Koko Jazz Club
  23. marrask. klo 19.00
  Olli Virtanen on nuori helsinkiläinen vibrafonisti ja säveltäjä, jonka persoonallisessa ilmaisussa korostuu vahva kunnioitus jazzmusiikin perinnettä kohtaan. Nuori multilahjakkuus Johannes Granroth tunnetaan mm. Peela-bändin kitaristi-säveltäjänä sekä Maja Mannilan basistina.
 • Timo Hirvonen Trio feat. Holger Marjamaa
  Timo Hirvonen Trio feat. Holger Marjamaa
  la 25. marrask.
  Koko Jazz Club
  25. marrask. klo 21.00
  Timo Hirvonen on urakoinut syksyn New Yorkissa uuden levytyksen parissa, ja saapuu nyt huippuryhmänsä kanssa Koko Jazz Clubille. Mukana pianon supertähti Holger Marjamaa ja kansainvälistä uraa tekevä rumpali Severi Sorjonen. Huom! konsertti klo 21 alkaen.
 • LIGHTBOXER feat. Sounds Of Mercy
  LIGHTBOXER feat. Sounds Of Mercy
  to 30. marrask.
  Koko Jazz Club
  30. marrask. klo 19.00
  Lightboxerin ’Violet And Red’ -levyn julkaisukonsertissa yhtye esiintyy gospelkuoro Sounds Of Mercyn kanssa. Luvassa on eeppistä ja maalauksellista indiejazzia.
 • Artturi Rönkä Solo Piano
  Artturi Rönkä Solo Piano
  to 07. jouluk.
  Koko Jazz Club
  07. jouluk. klo 19.00
  Artturi Rönkä (s. 1990) on helsinkiläinen pianisti ja säveltäjä, jonka tuotantoon kuuluu sekä jazzia että nykymusiikkia. Röngän soolokonsertti koostuu improvisoinnista vaihtelevatunnelmaisten kappaleiden ympärillä.
 • Kalle Kaliman 50-vuotisjuhlakonsertti
  Kalle Kaliman 50-vuotisjuhlakonsertti
  la 16. jouluk.
  Koko Jazz Club
  16. jouluk. klo 19.00
  Juhlakonsertissaan virtuoottinen Kalle Kalima yhdistää erilaisia ​​perinteisiä linjoja häikäisevän omaperäisesti ja saa vanhat kappaleet uudelleen henkiin. Konsertissa esiintyy Nuijamiehet, Lampen ja Tenors of Kalma.
 • Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Voimassa toistaiseksi
  Koko Jazz Club
  Voimassa toistaiseksi
  Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää.
bottom of page