top of page

TILAT

Koko Jazz Clubin tiloja on mahdollista vuokrata sekä esityskäyttöön että yksityistilaisuuksiin. Olemme järjestäneet seminaari- ja kokoustilaisuuksia, viininmaistajaisia, häitä, syntymäpäiviä ja lukuisia muita juhlia, tarjoten tilan oheen myös mahdollisuuden koota korkeatasoisia ohjelmapalveluita sekä upeat tarjoilut

 

KokoTeatterissa ja Koko Jazz Clubin klubitilassa on enimmillään 200 asiakaspaikkaa mukaan laskettuna aulabaarin asiakaspaikat. Käytössä on juuri uusittu äänentoisto ja muunneltavaa valaistuskalustoa. KokoTeatterin ja Jazz Clubin tilat taipuvat monenlaiseen käyttöön ja laadukkaat ääni – ja valokalustomme mahdollistavat lähes minkä tahansa tapahtuman järjestämisen.

Vuokrasumma määräytyy KokoTeatterin maksaman vuokran sekä kiinteiden kulujen mukaisesti ja se on sidoksissa ajankäyttöön, tilaisuuteen tarvittavan henkilökunnan määrään sekä mahdollisiin tarjoiluihin.

Teatterisalin nouseva katsomo on muunneltavissa ja katsojia saamme mahtumaan katsomoratkaisusta riippuen korkeintaan 200. Nollatilassa katsomo on rakennettu nousevana vanhaan näyttämöaukkoon, jolloin koko esiintymistila on lattia tasossa.

Tila on kokonaisuudessaan 14 x 14 metriä. Katsomon ollessa yhdellä seinällä, näyttämöksi jäävä alue on  noin 10 m x 10 m. Teatterisali on n. 4 metriä korkea. Teatterisalissa on kiinteä KokoTeatterin omistuksessa oleva valo- ja äänijärjestelmä.

Tiloissa on lisäksi alakerrassa uusi Loungenäyttämö ja -baari.

Tilavuokra sisältää tilan ja vapaana olevan tekniikan käytön. Vuokraan sisältyy aina yksi KokoTeatterin työntekijä, joka on baarihenkilö sekä lipunmyyjä. Jokaista alkavaa 50 henkilöä kohden tulee palkata lisätyöntekijä. 

Lisäksi vuokrahintaan sisältyy pöydät, tuolit, pöytäliinat sekä kynttilät pöydile. Teatterilta löytyy pitkiä ja pyöreitä pöytiä. Tilojen asettelusta ja järjestelyistä sovitaan aina erikseen. Vuokrahinnasto on päiväperusteinen maksimiaika valmisteluineen on 12h. 

Vuokra on kausisidonnainen. Suosittelemmekin siis aina pyytämään tarjousta!

Esityksien vuokraushintaan kuuluu KokoTeatterin lipunmyyntikanavat omilla verkkosivuillla sekä Tiketti. 

 

Tarjouspyynnöt: 

Heidi Bergström

toimisto@kokoteatteri.fi

Erikseen sovittavat ja hinnoiteltavat asiat: 

– Yksityistilaisuuksissa KokoTeatterin yleissiivous kuuluu hintaan. Esityskäytössä työryhmän tulee palauttaa näyttämö sovittuun tilaan. Jos esiintyvä ryhmä haluaa KokoTeatterin hoitavan näyttämön siivoamisen tulee tästä sopia erikseen.

– Teknikko. Teknikko ei sisälly vuokran hintaan. Jos tekniikkaa halutaan käyttää, tulee joko palkata talon puolesta teknikko tai asiakkaan teknikko tulee talon puolesta kouluttaa tekniikan käyttöön

– Narikka. Narikkatyöntekijät sovitaan ja palkataan erikseen.

– Lippuvarausten vastaanottamisesta puhelimitse, sekä sähköisesti voidaan sopia erikseen. Lipunmyyntiin ja siihen liittyvät taloushallinnolliset palvelut, sekä lipputulojen laskutukset onnistuvat myös KokoTeatterin kautta. Ensisijaisesti suosimme kuitenkin lippujen myymistä Tiketin kautta.

– Harjoitus- sekä rakennusaikataulu ja niistä koituvat mahdolliset ylimääräiset kustannukset sovitaan sopimuksentekohetkellä. 

– Soittimien käytöstä on aina sovittava erikseen. 

– Cateringpalvelut onnistuvat tilausravintolamme kautta. Hinnasto vaihtelee tarjottavan mukaan. 

– Tilan lisäksi on mahdollista myös tilata elävää musiikkia tapahtumiin ja tilaisuuksiin. 

bottom of page