Juhlatila

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin uusissa tiloissa on järjestetty lukuisia erilaisia juhlia. Syntymäpäivät, läksiäiset, valmistujaiset tai häät, kaikkine toiveineen ovat järjestettävissä.

Juhlatila

Juhlatila

Meiltä löytyy juhlaan kuin juhlaan ohjelmatarjonta puitteet, yksilölliset catering palvelut ja A-oikeuksin varustettu baari, ammattitaitoista henkilökuntaa unohtamatta!

Hakaniemen kupeessa sijaitsevan tilan kahden seinän kokoisista ikkunoista avautuu urbaani kaupunkinäkymä kolmannelle linjalle ja sisällä juhlatunnelmaa kyydittävät vaihtoehtoisesti kynttilän loiste tai halutessa discopallon sykähdyttävä säihke.

Anniskelu -ja paloturvallisuus säädösten puitteissa Kokon tiloihin mahtuu yhteensä 220 juhlijaa. Juhlia voi jatkaa 02 asti.

Juhlatila

Juhlatila

 

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnitelemaan ikimuistoiset juhlat ja valitsemaan juuri sinua miellyttävän menuun.

Jazz clubin ja teatterin kattava tekninen laitteisto mahdollistaa juhlien onnistuneet ohjelmanumerot ja taiteen äärrellä kun ollaan on mahdollista tiedustella myös ohjelmaa juhliin suoraan jazzin tai teatterin ohjelmistosta.