top of page

to 23. lokak.

|

Helsinki

AILI IKONEN & TRIBUTE TO ELLA

Aili Ikonen, laulu Mikko Pellinen, basso/sovitukset Janne Toivonen, trumpetti William Suvanne, saksofonit, huilu Tuomas J. Turunen, piano Mikko Arlin, rummut

AILI IKONEN & TRIBUTE TO ELLA
AILI IKONEN & TRIBUTE TO ELLA

Paikka & aika

23. lokak. 2014 klo 20.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Aili Ikonen & Tribute to Ella -yhtye esittää unohtumattoman jazzlaulaja Ella Fitzgeraldin tunnetuksi tekemiä kappaleita. ”Lady Ellan” musiikkia tulkitsee kuusihenkinen yhtye, keulakuvanaan upeaääninen ja valovoimainen laulajatar Aili Ikonen. Yhtyeen ohjelmisto on koottu monipuolisesti ”First Lady Of Songin” pitkän uran varrelta. Mukana on niin romanttisia balladeita, vauhdikkaita bebop-numeroita kuin lattarirytmejäkin.

Tuttujen kappaleiden uusista sovituksista vastaa yhtyeen taiteellinen johtaja, basisti Mikko Pellinen. Rytmisektion ohella yhtyeeseen tuo lisäväriä kaksi puhaltajaa. Yhtye on kerännyt jo runsaasti kiitosta esiintymisillään klubeilla ja festivaaleilla ympäri Suomen. Tribute to Ella on kunnianosoitus yhdelle kaikkien aikojen tunnetuimmista tulkitsijoista ja hänen rakastamalleen musiikille.

“On vaikea kuvitella Ikosta parempaa valintaa suomalaiseksi Ella-solistiksi. Mitä vaikeampaa kuviointia, sen itsevarmemmalta Ikonen tuntuu — Ella-bändin nuorten muusikoiden asenne jo kaukaisten vuosikymmenien musiikkiin oli aseistariisuva. Ikosta taustoitettiin kädenlämpöisellä soinnilla ja muhevalla svengillä.”

-Keskisuomalainen 14.6.2012

Yhtyeen kotisivut löydät täältä!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page