BEAUJOLAIS NOUVEAU -ILTA
to 21. marrask.
|Helsinki
Ranskalainen Gamay-rypäleen Beaujoulais Nouveau -viini on valmistettu kuluvan vuoden sadosta ja se päästetään markkinoille marraskuun kolmantena torstaina, joka on viinivuoden tärkeimpiä päiviä.
Paikka & aika
21. marrask. 2013 klo 18.00
Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland
Tietoa tapahtumasta
Perinteen mukaisesti Koko Jazz Clubilla järjestetään herkullisen ranskalaisen ruoan kyydittämä viini-ilta, jossa huippusomelieeri Ben Collardey kertoo viineistä ja Beaujolais Nouveau -traditiosta!
Kokon oma ravintolamestari Lloyd valmistaa vankalla ammattitaidolla niin liha -kuin kasvissyöjille herkullisen kolmen ruokalajin illallisen joka nautitaan Beaujoulais Nouveaun kera.
Illallisen nautiskelijoita viihdyttää sulostuttava viuluduo: Satu-Maija Aalto ja Aino Rautakorpi.
Menu on suunniteltu neljän hengen ryhmille ja se pitää sisällään kaksi pulloa Beaujoulais-viinä per seurue.
Lammas Menu
1] Talon kananmaksapatee parmankinkku-höystöllä,
2] Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella
Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
3] Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée à la Koko
Kasvis Menu
1] Purjopatee merlileväkastikkeella
2] Paistettua tempehiä parsapedillä
Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua
Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä
3] Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée à la Koko