top of page

BEAUJOLAIS NOUVEAU -ILTA

to 21. marrask.

|

Helsinki

Ranskalainen Gamay-rypäleen Beaujoulais Nouveau -viini on valmistettu kuluvan vuoden sadosta ja se päästetään markkinoille marraskuun kolmantena torstaina, joka on viinivuoden tärkeimpiä päiviä.

BEAUJOLAIS NOUVEAU -ILTA
BEAUJOLAIS NOUVEAU -ILTA

Paikka & aika

21. marrask. 2013 klo 18.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Perinteen mukaisesti Koko Jazz Clubilla järjestetään herkullisen ranskalaisen ruoan kyydittämä viini-ilta, jossa huippusomelieeri Ben Collardey kertoo viineistä ja Beaujolais Nouveau -traditiosta!

Kokon oma ravintolamestari Lloyd valmistaa vankalla ammattitaidolla niin liha -kuin kasvissyöjille herkullisen kolmen ruokalajin illallisen joka nautitaan Beaujoulais Nouveaun kera.

Illallisen nautiskelijoita viihdyttää sulostuttava viuluduo: Satu-Maija Aalto ja Aino Rautakorpi.

Menu on suunniteltu neljän hengen ryhmille ja se pitää sisällään kaksi pulloa Beaujoulais-viinä per seurue.

Lammas Menu

1] Talon kananmaksapatee parmankinkku-höystöllä,

2] Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella 

Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua 

Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

3]  Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée à la Koko

Kasvis Menu

1]  Purjopatee merlileväkastikkeella

2] Paistettua tempehiä parsapedillä 

Palsternakkapyre, herneitä ja tuoretta minttua 

Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

3]  Päärynä marsalakastikkeessa ja Crème brûlée à la Koko

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page