top of page

to 07. heinäk.

|

Koko Jazz Club

BENNY BENACK BAND

Benny Benack tulee nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Hänen yhtyeessään soittavat Manhattan School of Musicissa samanaikaisesti opiskelleet Kaisa Mäensivu ja Joe Peri. Pianossa kotimaan suosikki Mikael Jakobsson.

BENNY BENACK BAND
BENNY BENACK BAND

Paikka & aika

07. heinäk. 2022 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 20/18€

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

New Yorkin jazzskenen huippupaikoilla pelaava trumpetisti Benny Benack on harvinainen tapaus. Hänen on virtuoottisen svengaava ja tyylikkäästi soljuva trumpetinsoittonsa ottaa vaikutteita modernin jazzin legendoista kuten Kenny Dorhamista ja Blue Mitchellistä. Tämän lisäksi Benackistä löytyy muitakin puolia - vakuuttavan trumpetinsoiton lisäksi esiintymistä rakastava Benack laulaa ja soittaa pianoa taidokkaasti.

Oman yhtyeensä lisäksi Benack on kiertänyt maailmaa monien supertähtien yhtyeissä kuten Major Lazer ja Christian McBride Big Band. Basistilegenda McBride esiintyy myös Benackin toisella julkaisulla ’I’ve Got A Lot of Living To Do’ joka esittelee Benackin kaikkia kolmea puolta trumpetistina, laulajana ja pianistina.

Viikottain Smalls Jazz Clubilla jameja isännöivä monilahjakkuus tulee nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Hänen yhtyeessään soittavat Manhattan School of Musicissa samanaikaisesti opiskelleet Kaisa Mäensivu ja Joe Peri. Pianossa kotimaan suosikki Mikael Jakobsson.

”He seriously has his act together in every way, shape and form, as this album proves."

allaboutjazz.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page