top of page

to 16. marrask.

|

Koko Jazz Club

Filemon von Numers Quartet

Basisti Filemon von Numers tekee debyyttinsä yhtyeenjohtajana Koko Jazz Clubilla ainutlaatuisella kokoonpanolla. Pariisista äskettäin palannut basisti on viime vuosina työskennellyt ahkerasti useiden suomalaisten huippusoittajien kanssa.

Filemon von Numers Quartet
Filemon von Numers Quartet

Paikka & aika

16. marrask. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput Kokon nettisivuilta 22,50€

Liput ovelta 27,50€

Liput Tiketistä 22,50€ + toimituskulut

HUOM! Koko Jazz Clubin liput ovat ennakkoon ostettuna edullisempia kuin ovelta ostettuna. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen.

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Basisti Filemon von Numers tekee debyyttinsä yhtyeenjohtajana Koko Jazz Clubilla ainutlaatuisella kokoonpanolla. Pariisista äskettäin palannut basisti on viime vuosina työskennellyt ahkerasti useiden suomalaisten huippusoittajien kanssa, ja on UMO:n riveissä esiintynyt m.m. Kurt Rosenwinkelin, Guillermo Kleinin ja Melissa Aldanan kanssa.

Kvartetin täydentää kotimaiset huiput Joonatan Rautio ja Jukkis Uotila. Konsertissa kuullaan von Numersin ja Uotilan sävellyksiä.von Numersin komppiparina astuu lavalle Juilliard-alumni Francesco Ciniglio, joka on perinnetietoisella ja näkemyksellisellä soitollaan luonut vahvan uran Atlantin molemmilla puolilla. Ciniglio on soittanut m.m. Wynton Marsaliksen, Aaron Parksin, Joe Sandersin, Shai Maestron ja Stefano Di Battistan kanssa.

Joonatan Rautio - saksofoni

Jukkis Uotila - piano

Francesco Ciniglio - rummut

Filemon von Numers - basso

Liput

 • Pääsyliput

  Sibis-lippuun ovat oikeutettuja vain Sibiksen jazzosaston nykyiset opiskelijat

  10,00 €–22,50 €
  Myynti on päättynyt
  • 22,50 €
  • 10,00 €

  Yhteensä

  0,00 €

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page