top of page

to 15. syysk.

|

Koko Jazz Club

Holger Marjamaa Trio feat. Chad Lefkowitz-Brown (Eesti-USA)

Jazzpianon superlahjakkuus Holger Marjamaa esiintyy yhtyeensä kanssa Koko Jazz Clubilla. Holger Marjamaan ura on noussut huikeaan kansainväliseen liitoon. Holger ammentaa vahvasti amerikkalaisesta perinteestä ja hänen oma tuotantonsa on harmonisesti mielenkiintoista.

Holger Marjamaa Trio feat. Chad Lefkowitz-Brown (Eesti-USA)
Holger Marjamaa Trio feat. Chad Lefkowitz-Brown (Eesti-USA)

Paikka & aika

15. syysk. 2022 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 25/20€

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Jazzpianon superlahjakkuus Holger Marjamaa esiintyy yhtyeensä kanssa Koko Jazz Clubilla. Konsertissa vierailemassa "Sax Phenom" Chad Lefkowitz-Brown. Holger Marjamaan ura on noussut huikeaan kansainväliseen liitoon. Holger ammentaa vahvasti amerikkalaisesta perinteestä ja hänen oma tuotantonsa on harmonisesti mielenkiintoista.

Holger Marjamaa syntyi Tallinnassa, Virossa ja kasvoi musikaalisessa perheessä. Opinnot alkoivat 6-vuotiaana, hän kävi Tallinnan musiikkilukiossa, jossa hän opiskeli klassista pianoa. 7-vuotiaana hän aloitti jazzpianon ja rumpuopinnot. 13-vuotiaana Holgerilla oli mahdollisuus saada yksityistunteja David Kikoskilta, jolla oli  suuri vaikutus hänen musiikillisessa kehittymisessään. Valmistuttuaan hän jatkoi opintojaan Viron musiikki- ja teatteriakatemiassa, Sibelius-Akatemiassa (prof. Jukkis Uotila) ja Manhattan School of Musicissa pääaineenaan jazzpiano. Marjamaa on kysytty jazzpianisti Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuodesta 2015.

New York Daily Newsin "Sax Phenomiksi" kehuttu Chad Lefkowitz-Brown on kiertänyt maailmanlaajuisesti bändin johtajana ja supertähtien kanssa Chris Bottista Taylor Swiftiin. Hän on esiintynyt solistina kantaesitysyhtyeissä, kuten Juilliard Jazz Orchestrassa, ja hän oli aiemmin moninkertaisesti Grammy-voittaneen Afro Latin Jazz Orchestran jäsen. Chadista on nyt tullut yksi sukupolvensa ensimmäisistä jazz-headlinereista, ja se on kerännyt uskollisen sosiaalisen median fanikunnan, jolla on yli 275 000 seuraajaa eri alustoilla.

Holger Marjamaa – piano

Chad Lefkowitz-Brown – saksofoni

Heikko Remmel – basso

Jussi Lehtonen – rummut

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page