top of page

pe 07. elok.

|

Helsinki

JAZZ & DANCE: PÄÄTÖSKLUBI

Tero Saarti, trumpetti Arttu Takalo, vibrafoni Timo Hirvonen, basso Mikko Hassinen, rummut

JAZZ & DANCE: PÄÄTÖSKLUBI
JAZZ & DANCE: PÄÄTÖSKLUBI

Paikka & aika

07. elok. 2015 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kovassa nosteessa oleva tanssitaitelija Meeri Altmets on valmistumassa tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja työskentelee aktiivisesti nimekkäiden koreografien kanssa. Maisterin lopputyönsä hän teki keväällä 2015 maineikkaan ja rajoja rikkovan berliiniläiskoreografin, Jeremy Waden, teoksessa. Meerin rikas liikekieli ja herkkyys lavalla oloon tulevat liekittämään Jazz & Dance -klubin lavaa roihuksi asti!

Meeri on viime vuosien aikana esiintynyt lukuisten merkittävien tanssifestivaalien ja -tapahtumien ohjelmistoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänet on nähty niin Japanissa, Täydenkuun tansseilla kuin Zodiakin lavalla joraamassa. Hän on toiminut tanssijana esimerkiksi Petri Kekoni Companyn, Kosei Sakamoton ja Katja-Maria Taavitsaisen teoksissa.

Syksyllä Altmets tullaan näkemään muun muassa Musiikkitalon lavalla Liisa Pentti + Co:n tulevassa teoksessa ”The Sinking of the Titanic”.

Mukana kesän viimeisellä tanssiklubilla ovat myös mestarit Sami Vallius sekä Riku Immonen! Tanssin ilotulitukseen vastaa Tero Saartin johtama kaikkeen taipuva kvartetti.

Päätösklubissa tullaan näkemään myös yllätysesiintyjiä!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page