top of page

ma 05. helmik.

|

Koko Jazz Club

Joonas Tuuri Quartet

Joonas Tuuri Quartet on vuonna 2017 perustettu yhtye, joka soittaa modernia jazzia. Kappaleet ovat yhtyeenjohtaja-basistin käsialaa. Musiikin keskiössä ovat kauniit ja tarttuvat melodiat, vahvat erilaiset tunnelmat sekä pitkälle hioutunut yhteissoitto ja improvisointi.

Joonas Tuuri Quartet
Joonas Tuuri Quartet

Paikka & aika

05. helmik. 2024 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joonas Tuuri Quartet on vuonna 2017 perustettu yhtye, joka soittaa modernia jazzia. Kappaleet ovat yhtyeenjohtaja-basistin käsialaa. Musiikin keskiössä ovat kauniit ja tarttuvat melodiat, vahvat erilaiset tunnelmat sekä pitkälle hioutunut yhteissoitto ja improvisointi. Herkkä kommunikointi muusikoiden välillä saa aina musiikin polveilemaan ainutkertaisella ja arvaamattomalla tavalla. Musiikissa on myös vaikutteita brasilialaisista musiikkityyleistä. Yhtyeen esikoislevy ‘’Dimensions’’ julkaistiin v.2022 keväällä Eclipse Musicin kautta, ja se on saanut paljon huomiota ja valtavan määrän kuunteluita kansainvälisillä soittolistoilla Spotifyssä ja YouTubessa. Muun muassa kappale ‘’November’’ pääsi heti levyn julkaisun jälkeen Spotifyn Coffee Table Jazz -listalle ja on kerännyt jo lähes kolme miljoonaa kuuntelua.

Yhtye oli Suomen Jazzliiton kiertueella toukokuussa 2023. Seuraavaksi yhtye suuntaa studioon tekemään uutta levyä vuoden 2024 aikana.

Joonas Tuuri - sähkö- ja kontrabasso

Ilmari Rönkä - saksofonit ja huilu

Toomas Keski-Säntti - koskettimet

Anssi Tirkkonen - rummut

Liput

 • Pääsylippu

  25,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Sibislippu

  Jazzosaston opiskelijoille

  10,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page