top of page

to 12. syysk.

|

Helsinki

JUKI VÄLIPAKKA QUINTET 50.V JUHLAKEIKKA

50-vuotisjuhlakeikalla KoKo Jazz Clubilla kuulemme sekä jazzstandardeja että Jukin omia sävellyksiä. Juki Välipakka Quintetissa soittavat Riitta Paakki: piano Tuomo Dahlblom: kitara Eerik Siikasaari: basso Rami eskelinen: rummut

JUKI VÄLIPAKKA QUINTET 50.V JUHLAKEIKKA
JUKI VÄLIPAKKA QUINTET 50.V JUHLAKEIKKA

Paikka & aika

12. syysk. 2013 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Juki Välipakka on Suomessa perin harvinainen ilmiö, miespuolinen jazzlaulaja. Hän on voittanut Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänetyksen parhaaan mieslaulajan tittelistä yhdeksän kertaa, ja tullut tunnetuksi taitavana improvisoijana, jolta irtoavat scat-soolot, vivahteikas tunnelmointi, falsettilaulu ja erilaiset ääni-improvisaatiot.

Juki on tehnyt debyyttinsä jazzlaulajana 1995 vanhalla Umo-klubilla Juki’s Pack -yhtyeensä kanssa. Hän on pitkän linjan muusikko/laulaja, jonka intohimona on laaja-alaisuus. Sekä säveltäjänä että esittäjänä hän hallitsee populaarimusiikin tyylilajeja rockista ja countrysta rhythm and bluesiin ja souliin, musikaalisävelmistä jazziin.

Hän on The Great Helsinki Swing Bandin vakiosolisti, ja on tehnyt tiivistä yhteistyötä säveltäjä-pianisti Heikki Sarmannon kanssa, ja on esiintynyt lukuisilla jazz- ja bluesfestivaaleilla ja klubeilla Suomessa ja Euroopassa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page