top of page

to 12. lokak.

|

Koko Jazz Club

Kari Ikonen & Karikko 50/25

Puolisataa vuotta tänä vuonna täyttävä Kari Ikonen (s. 1973) tuo Kokolle nostalgista nostetta, kun 25 vuotta sitten perustettu Karikko-yhtye esittää valikoiman karismaattisia sävellyksiä ikonisen yhtyeen omaperäisestä repertuaarista vuosien varrelta.

Kari Ikonen & Karikko 50/25
Kari Ikonen & Karikko 50/25

Paikka & aika

12. lokak. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kari Ikonen & Karikko 50/25

To 12.10. klo 19 / ovet klo 18

Liput 20€

Kari Ikonen: piano, Moog-syntetisaattori ja sävellykset

Ville Vannemaa: huilu, saksofoni

Kalevi Louhivuori: trumpetti

Aino Juutilainen: sello

Olli Rantala: kontrabasso

Mika Kallio: rummut

Puolisataa vuotta tänä vuonna täyttävä Kari Ikonen (s. 1973) tuo Kokolle nostalgista nostetta, kun 25 vuotta sitten perustettu Karikko-yhtye esittää valikoiman karismaattisia sävellyksiä ikonisen yhtyeen omaperäisestä repertuaarista vuosien varrelta. Kansainvälisen huippuyhtyeen kokoonpano on muuttunut moneen kertaan, nyt on ulkomaiset soittajat korvattu kotimaan valioilla, ja alkuperäisestä Karikosta mukana on Ikosen lisäksi rumputaiteilija Mika Kallio.

Emma-pystillä, Yrjö-palkinnolla ja kansainvälisillä sävellyskilpailuvoitoilla aateloitu pianisti, moogisti ja säveltäjä Ikonen tunnetaan omien projektiensa lisäksi yhteistyöstä mm. UMOn, Orchestra Nazionale della Lunan, Lee Konitzin, Louis Sclavisin, Ingrid Jensenin, Fabrizio Cassolin ja Bob Mosesin kanssa. Hän on esiintynyt Neuvostoliitossa ja Yhdysvalloissa, Kauko- ja Lähi-Idässä, Australiassa, Afrikassa ja yli 30:ssä Euroopan maassa. Levytyksiä on viitisenkymmentä, joista 9 hänen omalla nimellään.

Liput

  • Pääsyliput

    20,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page