top of page

ma 21. lokak.

|

Helsinki

KJC SOLO PIANO: MARZI NYMAN

Marzi Nymanin pianosoolokonsertti Kokolla on ensimmäinen laatuaan, ja se koostuu pääosin hänen säveltämistään teoksista. Mukana on kahdelle Nymanin pitkäaikaiselle soittokumppanille, Iiro Rantalalle ja Lenni-Kalle Taipaleelle sävellettyä musiikkia, sekä mm. sovituksia jazz-klassikoista.

KJC SOLO PIANO: MARZI NYMAN
KJC SOLO PIANO: MARZI NYMAN

Paikka & aika

21. lokak. 2019 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Marzi Nyman aloitti pianotunnit 7-vuotiaana, mutta teini-ikäisenä sähkökitara ja siihen liittyvä löytäminen ja vapaudentunne veivät mennessään. Asetelma on kääntynyt: nykyään piano edustaa Nymanille löytöretkeilyä ja vapautta kitaran toimiessa pääasiallisena työvälineenä.

KJC JUHLII KLUBIN UUTTA SYDÄNTÄ!

Taiteellinen johtaja Timo Hirvonen: “10-vuotisjuhlien kynnyksellä kehittämme toimintaamme edelleen uudelle tasolle. Koko Jazz Clubin uusi sydän on Steinway & Sons D 274 -flyygeli. Se antaa pianistiemme parhaimmistolle mahdollisuuden täydelliseen tulkintaan.”

KJC Solo Piano -sarja

Taidemuodosta riippumatta yksin esiintyminen on kuninkuuslaji. Haastamme taiteilijat päivittämään näkemystään omasta solopianismistaan. 

KJC Solo Piano -sarjan konserteissa pianisti on salin keskellä ja yleisö ympäröi taiteilijaa. Pianismin hienoudet välittyvät akustisesti intiimissä asettelussa.

Alexi Tuomarila to 18.7. 

Aki Rissanen to to 25.7. 

Kari Ikonen to 1.8. 

Riitta Paakki to 8.8. 

Seppo Kantonen ma 19.8.  

Mikael Jakobsson ma 2.9.  

Kirmo Lintinen ma 9.9. 

Lenni-Kalle Taipale ma 23.9. 

Jukkis Uotila ma 30.9 

Marzi Nyman 21.10.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page