top of page

to 26. kesäk.

|

Helsinki

KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN

Pave Maijanen – laulu, kitara Arttu Takalo – vibrafoni Timo Hirvonen – basso Jussi Lehtonen – rummut

KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN
KOKO KESÄ KALLIOSSA – PAVE MAIJANEN

Paikka & aika

26. kesäk. 2014 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pave Maijasen pitkä ura rytmimusiikin parissa hakee Suomessa vertaistaan. Satojen, ellei tuhansien studiokeikkojen luottomies on tullut tietämättämmekin korviimme autoradioista ainakin 70-luvulta lähtien.

The Royals -bändin rautainen rockmeininki oli vankka osoitus Paven näkemyksellisestä bändijohtamisesta sekä ilmaisullisesta esiintymisestä. Kypsemmässä iässä alkanut iskelmällisempi vaihe vei suomalaiset muun muassa Lähtisitkö -hitin lempeisiin tunnelmiin. Nyt Pave on mahdollista kuulla Koko Jazz Clubilla intiimissä tunnelmassa Koko Jazz Orchestran seurassa.

Pave Maijanen (s. 1950) on tuottajaguru, laulaja-lauluntekijä, basisti, kosketinsoittaja, rumpali, kitaristi ja tuottaja, jonka aktiiviura on alkanut jo 1964. Pave Maijanen on ollut merkittävässä roolissa yhtyeissä kuten Rock´n Roll Band (yhdessä Dave Lindholmin ja Affe Forsmanin kanssa), Pepe & Paradise, The Royals (Albert Järvisen ja Ippe Kätkän kanssa), Hurriganes, Dingo sekä Mestarit. Pave Maijasen esittämistä kappaleista suurimpia hittejä ovat olleet Pidä huolta, Jano ja Elämän nälkä. Unohtumattoman Mestarit-kiertueen jälkeen Maijanen teki myös oman 50-vuotisjuhlakiertueensa. Hänen viimeisimpiä töitään ovat soololevy Kaikessa rauhassa, joka julkaistiin 2010. Levyn tuottajana toimi toisen polven kitaristi ja lauluntekijä Vihtori Maijanen. Pave Maijanen keikkailee myös Heikki Silvennoisen kanssa nimellä Silvennoinen & Maijanen band. Vuonna 2012 rokkimies pokkasi Iskelmä Finlandia -palkinnon.

Pave Maijasen kotisivut löytyvät täältä!

Kuva: Martti Rosendahl

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page