top of page

su 14. toukok.

|

Koko Jazz Club

Koko perheen äitienpäiväkonsertti & lounas

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin jo perinteeksi muodostunut äitienpäiväkonsertti lounaineen nähdään jälleen sunnuntaina 14.5.2023. Konsertti alkaa klo 14 ja sitä ennen on mahdollista nauttia kevyttä lounasta klo 13 alkaen. Luvassa on hersyvää musiikkia äideille, isille ja perheen pienille.

Koko perheen äitienpäiväkonsertti & lounas
Koko perheen äitienpäiväkonsertti & lounas

Paikka & aika

14. toukok. 2023 klo 13.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Koko perheen äitienpäiväkonsertti & lounas: Kahvia legoilla sekä muita arjen anekdootteja 14.5. klo 13 lounas / klo 14 konsertti

 KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin jo perinteeksi muodostunut äitienpäiväkonsertti lounaineen nähdään jälleen sunnuntaina 14.5.2023. Esitys alkaa klo 14 ja sitä ennen on mahdollista nauttia kevyttä lounasta klo 13 alkaen.

Luvassa on hersyvää musiikkia äideille, isille ja perheen pienille Ipanapa-klassikoista ja upouusista lastenlauluista jazziin ja groovempaan menoon. Konsertti on Koko Jazz Clubin ja KokoTeatterin yhteistuotanto. Konsertin on koonnut ja suunnitellut tanssija-näyttelijä Inka Tiitinen. Kokonaisuus on ilahduttanut niin Iisalmessa Jazz Festivalilla kuin pandemia-aikana Merihaassa ulkoilmakonserttina. Tiitinen on esiintynyt myös KokoTeatterin Jazz meets Dance, Theatre & Circus -illoissa. 

Hinnat:

Lounas & konsertti, aikuiset 35 €

Lounas & konsertti, lapset 3-12 vuotta 12 €

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi 

Tapahtumaan voi ostaa myös pelkät konserttiliput:

Aikuiset 20€

Lapset 3-12 vuotta 5€

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi 

Lounasta saa nauttia myös konserttia kuunnellessa. Kevyt lounas on katettu noutopöytään. Lounas on laktoositonta, gluteenitonta sekä vegaanista.

Inka Tiitinen, konsertin suunnittelu ja laulu

Anna-Maija Jalkanen, laulu

Arttu Takalo, vibrafoni

Timo Hirvonen, basso

Jussi Lehtonen, rummut

Anna Veijalainen, ohjaus

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page