top of page

la 07. lokak.

|

Helsinki

KOPPEL / COLLEY / BLADE COLLECTIVE

Koko Jazz Club ylpeänä esittää vuoden 2017 kovimman klubivierailun: Koppel / Colley / Blade Collective Benjamin Koppel (DEN), saksofoni Scott Colley (USA), basso Brian Blade (USA), rummut

KOPPEL / COLLEY / BLADE COLLECTIVE
KOPPEL / COLLEY / BLADE COLLECTIVE

Paikka & aika

07. lokak. 2017 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Benjamin Koppel, Scott Colley ja Brian Blade tapasivat Kööpenhaminassa, Tanskassa vuonna 2012. Koppel ja Colley olivat tuttuja entuudestaan, mutta rumpali Brian Blade osoittautui trion maagiseksi kolmanneksi jäseneksi. Kollektiivi on työskennellyt ahkerasti ja yhteisilmaisu on saavuttanut huikeita korkeuksia!

Saksofonisti Benjamin Koppel on arvostettu, organisoitunut ja palkittu jazzaktiivi Tanskan laadukkasta soittajakaartista. Hänet on mm. lyöty ritariksi Ranskan hyväksi tehdystä kulttuurityöstä.

Scott Colley on mm. Jim Hallin, Herbie Hancockin ja Michael Breckerin basistivalinta. Yksi Amerikkalaisen tradition parhaista tulkeista luo majakan lailla näkymiä kanssamuusikoiden ilmaisuun tarttuen ja kommentoiden kontrabassolla.

Brian Blade on eräs jazzin seuratuimpia ja rakastetuimpia tähtiä. Hänen Fellowship- yhtyeensä tuotanto, sekä pitkään jatkunut kiinnitys jättiläismäisen Wayne Shorterin kvartetissa ovat nostaneet Bladen kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page