top of page

Voimassa toistaiseksi

|

Koko Jazz Club

Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille

Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää.

Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille

Paikka & aika

Voimassa toistaiseksi

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Koko Jazz Club tarjoaa livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille. 

Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? 

Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää. Kutsumme kaikki Ukrainasta sodan jaloista paenneet ja Suomesta suojapaikan saaneet maksutta Koko Jazz Clubin livekonsertteihin. Koko Jazz Clubilla ei ole ikärajaa, joten musiikista pääsee nauttimaan koko perheen kesken. Ilmaiskonsertin lisäksi tarjolla on kahvia, teetä sekä lapsille mehua. 

Kulttuuri ja erityisesti livemusiikki antaa voimaa, eheyttää ja antaa tilaa aidolle läsnäololle. Taiteen merkitys kasvaa kriisiaikoina. Toivomme, että viestimme tavoittaa mahdollisimman monet. Toivotamme perheet lämpimästi tervetulleeksi livemusiikin ääreen, tutustumaan sekä seurustelemaan ihmisten kanssa ja viettämään turvallista laatuaikaa yhdessä. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.  

Vaikka jazzin kieli onkin universaalia rakkauden kieltä, tämä tiedote tullaan julkaisemaan pian myös ukrainan kielellä. Konsertit ovat ilmaisia sotaa pakeneville perheille niin kauan kunnes Mariupolis on jälleenrakennettu. 

Kevään ohjelmisto täydentyy. 

Katso konsertit ja aikataulut.  

Tervetuloa Koko Jazz Clubille!  

Hämeentie 3, Helsinki 

050 321 9919 (arkisin 12–16)

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page