top of page

to 09. maalisk.

|

Koko Jazz Club

Mathias Sandberg w/ Mikko Helevä & Teppo Mäkynen

Koko Jazz Clubilla Sandberg yhdistyy Mikko Helevän ja Teppo Mäkysen kanssa. Konsertissa kuullaan heidän omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”- sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.

Mathias Sandberg w/ Mikko Helevä & Teppo Mäkynen
Mathias Sandberg w/ Mikko Helevä & Teppo Mäkynen

Paikka & aika

09. maalisk. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 20 / 18 €

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

HUOM! KokoTeatterin vaalipaneeli pidetään torstaina 9.3. klo 17-18.30 ennen konserttia! Tule kuulemaan ja keskustelemaan kulttuurista! Paneeli on maksuton tapahtuma, eikä vaadi ilmoittautumista.

Mathias Sandberg w/ Mikko Helevä & Teppo Mäkynen

Koko Jazz Club 9.3.2023 klo 19

Mathias Sandberg, kitara

Mikko Helevä, urut

Teppo Mäkynen, rummut

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista", kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan ja Manuel Dunkelin kanssa. 

Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Mathias Sandbergin debyytti soololevy The Doctor (2020) on saanut ylistäviä arvosteluja molemmilla puolilla Atlanttia ja sitä on soitettu ahkerasti jazzradiokanavilla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Hänen pitkään odotettu uusi triolevy The Captain julkaistaan maaliskuussa 2023. 

Koko Jazz Clubilla Sandberg yhdistyy udelleen Mikko Helevän ja Teppo Mäkysen kanssa. Konsertissa kuullaan heidän omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”- sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.

”This is an excellent album... swings from start to finish” (Jazz Journal, UK)

”Superb debut album... such a fresh take on the genre... his tone is gorgeous throughout... as tight as it gets.” (Rochester City News, USA) 

”Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä The Doctor nousee väistämättä mieleen... yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!” (Karjalainen) ”The perfect musical medication for any occasion” (All About Jazz, USA)

www.sandbergmusic.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page