top of page

to 19. elok.

|

Helsinki

MEET THE SIBIS JAZZ FACULTY WITH JOHN HOLLENBECK, ETHAN IVERSON AND MIKE MORENO

Konsertissa kuullaan kolmea suomalaisista huippumuusikoista koottua yhtyettä, jotka esiintyvät yhdessä kansainvälisesti arvostettujen vieraiden kanssa.

MEET THE SIBIS JAZZ FACULTY WITH JOHN HOLLENBECK, ETHAN IVERSON AND MIKE MORENO
MEET THE SIBIS JAZZ FACULTY WITH JOHN HOLLENBECK, ETHAN IVERSON AND MIKE MORENO

Paikka & aika

19. elok. 2021 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

John Hollenbeck (rummut/sävellys), Ethan Iverson (piano) ja Mike Moreno (kitara) edustavat oman alansa ja instrumenttinsa ehdotonta eliittiä. Mike Moreno on vieraillut Helsingissä ja Sibelius-Akatemiassa useita kertoja, mutta John Hollenbeck ja Ethan Iverson vierailevat Sibiksessä nyt ensimmäistä kertaa.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä kutsui heidät kolmen päivän leirille tekemään yhteistyötä aineryhmässä opettavien muusikoiden kanssa ja tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle. Leirin huipentavasta konsertista tekee erittäin mielenkiintoisen myös vierailijoiden mukanaan tuoma tyylillisesti monipuolinen ja persoonallinen ohjelmisto. Leirin yhteistyökumppanina toimii Jazz Finland Residency.

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opettajista lavalle nousevat Mirja Mäkelä, Riitta Paakki, Kari Ikonen, Mikko Helevä, Verneri Pohjola, Mikko Karjalainen, Jari Perkiömäki, Jussi Kannaste, Ape Anttila, Jussi Lehtonen, Jaska Lukkarinen, Sami Linna ja Mikko Hassinen ja Tuure Koski

Setit: klo 19, 20:15 ja 21:30

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. Sitoudumme toiminnassamme ylläpitämään turvavälejä: olemme rajanneet yleisömäärää siten, että henkilöiden ja seurueiden välille jää ohjeistuksen mukainen turvaväli.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page