top of page

to 10. jouluk.

|

Helsinki

MIKKO INNANEN 10+

Koko Jazz Clubin konsertissa 10.12. on luvassa jo aiemmilta 10+ -keikoilta tuttujen kappaleiden lisäksi muinaisten fryygialaisten salaperäistä historiaa luotaava uusi megalomaaninen sävelteos.

MIKKO INNANEN 10+
MIKKO INNANEN 10+

Paikka & aika

10. jouluk. 2015 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Mikko Innasen 12-henkinen suuryhtye esiintyi ensimmäisen kerran Helsingin Koko Jazz Clubissa marraskuussa 2012 ja on sen jälkeen hurmannut yleisön niin Tampere Jazz Happeningissä, Korppoo Sea Jazzissa, norjalaisella Vossa Jazz -festivaalilla kuin saksalaisella Moers Festivalillakin. Innasen väkevät ja monitahoiset sävellykset ja sovitukset luotaavat saksofonistin uran eri puolia ja tuovat esiin kokoonpanon äänikirjon koko laajudessaan, jättäen sopivasti tilaa ja mahdollisuuksia hetken huumassa tapahtuvalle improvisaatiolle. 

Mikko Innanen — altto- ja baritonisaksofoni, sävellykset ja sovitukset Jussi Kannaste — tenorisaksofoni Pauli Lyytinen — tenori- ja sopraanosaksofoni Verneri Pohjola — trumpetti Janne Toivonen — trumpetti Jari Hongisto — pasuuna Juho Viljanen — bassopasuuna Aki Rissanen — piano Ville Herrala — basso Eero Tikkanen — basso Mika Kallio — rummut Joonas Riippa — rummut

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page