top of page

to 19. lokak.

|

Koko Jazz Club

Olli Soikkeli Quartet feat M.Petrescu

Olli Soikkeli on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Koko Jazz Clubilla yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Joonas Tuurin ja rumpali Aleksi Heinolan kanssa.

Olli Soikkeli Quartet feat M.Petrescu
Olli Soikkeli Quartet feat M.Petrescu

Paikka & aika

19. lokak. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 25 / 20 €

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Olli Soikkeli (s. 1991), joka on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Koko Jazz Clubilla yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Joonas Tuurin ja rumpali Aleksi Heinolan kanssa. 

New Yorkissa asuva Soikkeli on esiintynyt genren maailmantähtien rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. 2016 Huffington Post- ja All About Jazz -lehdet valitsivat Soikkelin Rhythm Future Quartetin Travels-levyn yhdeksi vuoden parhaista jazzalbumeista.  

"Olli Soikkeli, is a riveting Finnish guitarist who combines astonishing dexterity and speed with pure soul in a way that places him among the worthiest current day successors to the legacy of the great Django." -The Wall Street Journal

Olli Soikkeli, kitara

Marian Petrescu, piano

Joonas Tuuri, basso

Aleksi Heinola, rummut

Liput

 • Pääsyliput

  20,00 €–25,00 €
  Loppuunmyyty
  • 25,00 €
   +0,63 € palvelumaksua
  • 20,00 €
   +0,50 € palvelumaksua

Tämä tapahtuma on loppuunmyyty

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page