top of page

to 01. kesäk.

|

Koko Jazz Club

Salesvuo Syncopation

Uusi kotimainen jazzyhtye, Salesvuo Syncopation luottaa akustisen jazzmusiikinperinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin! Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput Petri Puolitaival saksofoni, Mikko Helevä Hammond Hammond urut ja Tomi Salesvuo rummut.

Salesvuo Syncopation
Salesvuo Syncopation

Paikka & aika

01. kesäk. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 18 / 15 €

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Uusi kotimainen jazzyhtye, Salesvuo Syncopation, luottaa akustisen jazzmusiikinperinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin! Tomi Salesvuon uusia sävellyksiä sekä raikkaita jazzsovituksia kotimaisen musiikin klassikoista esittävä kokoonpano on koottu muusikkoystävyksistä, joilla on taustaa vuosien varrelta lukuisista eri yhteyksistä. Muusikoiden riemukkaat yhteiset soittoelämykset ponnistavat aina Sibelius-Akatemian opintoajoilta asti! Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput Petri Puolitaival saksofoni, Mikko Helevä Hammond Hammond urut ja Tomi Salesvuo rummut.

Kokoonpanon julkaisemat Loft Sessions EP:t (Eclipse Music) Vol. 1 (EP) ovat tarjonneet kuulijoille maistiaisia ensialbumin soundista ja svengistä. Marraskuussa julkaistu Loft Sessions Vol. 2 tarjoilee kuulijoille Tomi Salesvuon sävellyksiä trion sovituksin. EP:n avaa nopea Samba ”Opener Drag” jossa kuuluu yhtyeen tiukka ja intensiivinen ilmaisu, sujuva lennokkuus! Salesvuon East Funk Attack yhtyeen klassikko ”Mr. Prince” saa nyt uuden tulkinnan kun Jazztrio vie sävellyksen sen originaaliin New Orleans henkiseen räiskyvään ja tuliseen kreolilaiskeittiöön! Kaunis balladi ”Picture This” luo valokuvamaisen, kauniin ja herkän hetken joka taltioituu kuulijan silmiin trion pehmeän tulkinnan saattamana. Bändin tuotannon julkaisuista vastaa Tamperelainen Eclipse Music yhteistyössä Musiikkisato Oy:n kanssa ja esikois albumi julkaistaan toukuun 26. päivä.

Pope Puolitaival, saksofoni 

Mikko Helevä, Hammond urut 

Tomi Salesvuo, rummut

Kuva: Antti Rintala

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page