top of page

pe 17. marrask.

|

Helsinki

STEINWAY JAZZ TALENT COMPETITION 2017

Steinway Piano Gallery Helsinki yhteistyössä Koko Jazz Clubin kanssa järjestää uuden kilpailun nuorille jazzpianisteille, nimellä Steinway Jazz Talent 2017.

STEINWAY JAZZ TALENT COMPETITION 2017
STEINWAY JAZZ TALENT COMPETITION 2017

Paikka & aika

17. marrask. 2017 klo 17.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kilpailu pidetään Helsingissä 17.11. Koko Jazz Clubilla ja on yhden illan kestävä koko perheen tapahtuma. Kilpailu on suunnattu 25 -vuotiaille ja sitä nuoremmille lupaaville ja motivoituneille jazzpianisteille, jotka haluavat toimia musiikin parissa ja asuvat Suomessa. Kilpailun on tarkoitus nostattaa nämä lupaavat lahjakkuudet Suomen jazzkartalle. Nuoret soittavat soolokappaleen sekä standardin trion kanssa.

Steinway Jazz Talent 2017 on lämminhenkinen kilpailu ja konserttitapahtuma, jossa pianomerkki Steinway & Sons osoittaa omistautumista jazzmusiikille. Steinway & Sons pianoja on soittanut vuosikymmenien saatossa monet nimekkäät jazzartistit kuten mm. Art Tatum, Brad Mehldau, Diana Krall ja Keith Jarrett.

Steinway Jazz Talent 2017 kilpailijat:

Ida Alanen, 23 

Elias Hildén, 13 

Kalevi Hämäläinen, 19 

Toomas Keski-Säntti, 22 

Atte Olkkonen, 10 

Juho Valjakka, 22

Tapahtumassa toimii tuomaristo, johon kuuluu professori Jukkis Uotila, Steinway Artisti Joonas Haavisto sekä jazzmuusikko ja festivaalituottaja Jussi Fredriksson. Nuoret lahjakkuudet palkitaan konserttipalkinnoin, Master Class -palkinnoin ja diplomein. Kilpailun voittaja pääsee elämykselliselle matkalle Hampurin Steinway & Sons -tehtaalle.

Ilta huipentuu jamitunnelmiin!

Tule kuulemaan uusia, nuoria lahjakkuuksia – lavalla tietenkin myös upeaääninen Steinway & Sons flyygeli!

Ovet auki klo 17:00 

Palkintojenjako noin 20:00.

Yhteistyössä Steinway & Sons

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page