top of page

su 11. helmik.

|

Helsinki

TEEMU VIINIKAINEN III

Teemu Viinikainen – kitara Mikael Myrskog – rhodes & moog Joonas Riippa – rummut

TEEMU VIINIKAINEN III
TEEMU VIINIKAINEN III

Paikka & aika

11. helmik. 2018 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Suomalaisen jazzkitaroinnin kruununjalokivi Teemu Viinikainen käynnistää Koko Jazz Clubin konserttikauden 2018!

Viinikaisen lisäksi yhtyeessä kuullaan kosketinsoittaja Mikael Myrskogia sekä rumpali Joonas Riippaa. Albumin kappaleet ovat Viinikaisen omia sävellyksiä, lukuun ottamatta vapaita improvisaatioita ”Return” ja ”Return part II”, jotka ovat syntyneet yhteistyössä Myrskogin ja Riipan kanssa. Uutuusalbumi tarjoaakin kuulijalle musiikillisen matkan kohti tuntematonta määränpäätä. ”Robert Dickson on palannut takaisin!”, innostuu Viinikainen viitaten samalla Tales of Robert Dickson -nimellä julkaistuun, jo vuonna 2005 ilmestyneeseen ensilevyynsä.

Useita kotimaisia ja kansainvälisiä tunnustuksia urallaan kerännyt Viinikainen on kenties kotimaansa kysytyin jazzkitaristi. Hän on tullut tutuksi muun muassa pitkästä, vuosien yhteistyöstään saksofonisti Jukka Perkon kanssa.

Kansainvälisistä yhteyksistä mainittakoon esiintymiset huippunimien, kuten Joe Lovanon, Vince Mendozan, Randy Breckerin, Dave Liebmanin ja Tim Hagansin kanssa. KSJAZZmerkille ilmestynyttä debyyttilevyä Tales of Robert Dickson seurasivat Prophone- levymerkille ilmestyneet Nyt! vuonna 2011 sekä Hit It! vuonna 2014.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page